VRANJEŠ NIJE ODOLIO, OBJAVIO SLIKU SA VEČERE ZA VALENTINOVO: Vidite li ko je s njim? (FOTO)

Show
VRANJEŠ NIJE ODOLIO, OBJAVIO SLIKU SA VEČERE ZA VALENTINOVO: Vidite li ko je s njim? (FOTO)
.

Jelena Karleuša jučer je imala nekoliko zanimljivih objava povodom Dana zaljubljenih, a svakako jedna od zanimljivijih je bila ona gdje se vidi kako je crvene ruže bacila u smeće.

2

VRANJEŠ ĆE SE PREZNOJITI OD MUKE: Jelena obukla providnu crnu haljinu, DONJI DIO JE SKANDALOZAN (FOTO)​

Mediji pretpostavljaju kako se ona na ovaj način oglasila na društvenim mrežama budući da joj suprug nije čestitao Valentinovo.

U međuvremenu je i Ognjen Vranješ otkrio kako se provodi na ovaj dan ljubavi.

1
 
On je podijelio fotografiju iz Belgije, gdje se trenutno nalazi zbog profesionalnog angažmana, i pokazao da je ovo veče proveo u restoranu sa prijateljima.

Ognjen Vranješ je, navodno, odlučio da okrene novi list i da da sve od sebe da spasi brak sa suprugom Danijelom, nakon skandala oko poruka i fotografija koje je razmjenjivao sa Jelenom Karleušom.

Fudbaler Ognjen Vranješ je, kako prenosi "Alo", shvatio da ne želi da izgubi porodicu i suprugu Danijelu, koja je poslednjih mjeseci najviše propatila zbog njegove afere sa Jelenom Karleušom.

jk-i-vranjes

- U aferi je najgore prošla Ognjenova žena Danijela. Iako su zajedno od šestog razreda osnovne škole i iako je odavno navikla na sve njegove tajne kombinacije i veze, skandal koji se  dogodio sa Karleušom ju je potpuno slomio. Daleko od toga da nije znala za njih dvoje, znala je mnogo prije nego što je sve izašlo u javnost, ali nije ni slutila koliko je Ognjenov i Karleušin odnos bio perverzan i, po njenim merilima, nemoralan i odvratan. Sve to ju je dosta promijenilo i prvi put za više od 15 godina njihove ljubavi nije željela da ga podrži i njihov odnos je zahladnio - navodi izvor gore pomenutog lista.

Izvor za "Alo" dodaje i kako je par počeo da radi na drugom djetetu.

vranjes3

- Ognjen je konačno shvatio da ne želi da je izgubi, zbog čega je riješio da se promijeni. Molio je Danijelu da ne odustane od njihove porodice i da mu pruži još jednu šansu. Rekao joj je da želi da dobiju još jedno dijete i da je o tome dugo razmišljao. Kada ga je sa kćerkicom posjetila u Belgiji, odlučili su da zaborave na sve što se desilo i posljednji put daju šansu svom braku. Danijela je mužu objasnila da mora iz korijena da promijeni život, ali da želi drugo dijete - dodao je izvor.

jelena-i-vranjes

Podsjećamo, "Kurir" je sinoć objavio novu prepisku Ognjena i Jelene, prije nego što je ovaj skandal izbio.

"I ljubavnica i drolja, majka tvoje djece, i žena, i brat, i saborac. Sve! Lavica. Jer si ti lav. Moj lav. Pa šta sam ja, izvini?" znatiželjna je bila pjevačica.

Vranješ je nije držao u zabludi, nego joj je rekao surovu istinu.

vranjes1

"Pa ti mi nisi žena. Jesi, ali Duškova", izričit je bio sportista.

Međutim, pop zvijezda je pokušala da Vranješa uveri da stvari u njenom barku nisu baš tako sjajne i bajne kako predstavlja na društvenim mrežama i u medijima.

"Ja sam Dušku brat i prijatelj. A tebi sam i ljub.avnica. I tebe želim jer sam pored tebe srećna i nasmijana", rekla je ona.

1

Foto: Kurir.rs

A onda je priznala koga voli:

"Odavno nema ljubavi tu. Odavno. A ja volim tebe", jasna je bila JK.

Međutim, Ognjenu su njene riječi bile sumnjive.

"Pa ja ne znam zašto onda živiš sa njim", interesovalo ga je.

jelena-karleusa-se-ponovo-kladila-sa-sasom-popovicem-620x0

JK je bila uporna i Vranješa ubjeđivala da se strpi.

"Zbog djece, javnosti, navike. Ali okej, polako. Samo polako, molim te. Napraviće on grešku u koracima. On mora da bude kriv, ne ja. Zbog suda i svega. Molim te, polako", objasnila mu je Jelena.

Međutim, njihova ljubav je pukla onog trenutka kada je Jelena Vranješa javno nazvala psihopatom.

jk-i-vranjes

(Novi.ba/Alo.rs/Kurir.rs)

Ne propustite