Doživite karneval u Veneciji sa posjetom Padovi i Veroni sa agencijom Kantić Touristik!

Kiosk
Doživite karneval u Veneciji sa posjetom Padovi i Veroni sa agencijom Kantić Touristik!
-

Padova je glavni grad istoimene pokrajine kao i ekonomsko i komunikacijsko čvorište pokrajine Padova, u Veneto regiji u sjevernoj Italiji. Jedan
je od najstarijih gradova u Italiji. Raznolikost prirodnih i kulturnih resursa u regionu privlači turizam sa 20 miliona stranih i 24 miliona domaćih posjetilaca svake godine.

kar2
Verona je glavni grad istoimene talijanske provincije i drugi najveći grad (poslije Venecije) u regiji Veneto, na rijeci Adige, u neposrednoj blizini jezera Lago di Garda, 100 km zapadno od Venecije. U Veroni se nalazi mnoštvo kulturno-povijesnih spomenika, osobito mnogo dobro očuvanih iz rimskog razdoblja. Grad i danas leži na sjecištu dvije glavne ulice izvornog rimskog vojnog kampa, Cardo i Decumanus.

kar3

Venecija, glavni je grad istoimene italijanske pokrajine Venecije u talijanskoj regiji Venetu s 271,367 stanovnika. Grad je poznat po kanalima,
gondolama i bogatoj povijesti, većinom neovisnog grada koji je bio središte kada je bio poznat i kao "Dominantna" (La Dominante), "Presvijetla" (Serenissima), "Kraljica Jadrana", "Grad vode", "Grad mostova", i "Grad svjetlosti". Često ga, s razlogom, smatraju najljepšim gradom na svijetu.

Grad se nalazi na 117 manjih ostrva u močvarnoj venecijanskoj laguni u venecijanskom zalivu na sjeveru Jadranskog mora.

karr4

Agencija Kantić Touristik Vas vodi u Veneciju uz uključen prijevoz, 1 noćenje sa doručkom i smještaj u hotelu sa 4* za SAMO 139 KM!

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal

 

Ne propustite