Selma se skinula i pomutila pamet muškarcima: Pjevačica je prava BOMBA, niko nije skidao pogled sa donjeg dijela SVE KIPI

Show
Selma se skinula i pomutila pamet muškarcima: Pjevačica je prava BOMBA, niko nije skidao pogled sa donjeg dijela SVE KIPI
.

Poznata pjevačica Selma Bajrami se posljednjih godinu dana naročito aktivirala na estradnoj sceni, pa svoje fanove svakodnevno oduševljava pjesmom i igrom gdje god da se pojavi.

s12

Ono što je poznato jeste da je pjevačica "živa vatra", jer dok ona pjeva, igra svaki dio njenog tijela, a odjevna kombinacija u kojoj se pojavljuje na sceni ističe sve njene atribute.

s11

Zbog mnogo obaveza, pjevačica se odlučila na kratki predah. Kad se atraktivna pjevačica skinula u kupaći kostim, prisutni muškarci nisu mogli mogli da skinu pogled sa nje, dok su je njihove žene gledale ispod oka.

s

Ovako je Selma još jednom pokazala zbog čega važi za jednu od najatraktivnijih pejvačica na estradi, bez obzira na to što je majka petogodišnjeg dječaka.

s3

To nimalo ne čudi s obzirom na to da se ona često može vidjeti u teretani, a pored toga pazi i na ishranu, pa rezultati ne mogu izostati.

s4s5

Uživajte u fotografijama zgodne pjevačice

s10sss7s6s8s9s10s4

LEPA BRENA OTKRILA PRAVU ISTINU: "Prijinom i Filipovom sinu NEĆU biti baba"

Ne propustite