LEPA BRENA OTKRILA PRAVU ISTINU: "Prijinom i Filipovom sinu NEĆU biti baba"

Show
LEPA BRENA OTKRILA PRAVU ISTINU: "Prijinom i Filipovom sinu NEĆU biti baba"
.

Pjevačica Lepa Brena poručila je da neće biti baba sinu koji će njen pastorak Filip Živojinović dobiti sa Aleksandrom Prijović. 

Objasnila je da se to nazivaju žene koje stare,a da ona i njen suprug Boba Živojinović mogu samo da budu baka i deka. 

brena-i-boba

brena-boba-dd-munja-900x500

Istakla je da se svi u porodici raduju prinovi i naglašava da će mladom paru pomoći da odgajaju dijete. 

- Sretna sam što ćemo Boba i ja dobiti prvo unuče. To će biti velika radost u našoj porodici pošto volimo djecu, a posebno male bebe. Nas dvoje nećemo biti baba i deda, jer ne volim taj pežorativni odnos prema ženama. Postoje žene koje su babe i tako ih nazivamo jer tako i izgledaju. A postoje i bake i deke, nane i nene. To su najvoljenija bića koja su nam utkala radost i ljubav u ranom djetinjstvu. Pogotovo kada pomažu roditeljima koji mnogo rade. Uvijek ću pomoći našoj djeci i biću tu šta god da treba.

aleksandrabrena

prijovic

Brena je prokomentarisala kako su se ona i Boba osjećali kada su saznali divnu vijest:

- Sretni smo jer ćemo u ovim godinama dobiti unuka. Mada je Bobi i meni ovo prvo unuče, ja sam već nekoliko godina baka. Moja sestričina Majda ima dvoje djece. Oni su oplemenili moj život radošću i ljubavlju. Nadam se da će biti mnogo djece u našoj familiji, dosta unučića. Samo nam je važno da su živi i zdravi. A valjda će biti i dječaka i djevojčica. Sigurna sam da bi jedna djevojčica promijenila život čitave moje muške porodice.

prijovicka

aleksandra-prijovic-filip-zivojinovic-instagram

U nekoliko navrata se spekulisalo da Brena nije u dobrim odnosima sa Aleksandrom, na šta je rekla:

- Ona je kao djevojčica učestvovala u "Zvezdama Granda". U našu kući dolazila je mnogo prije nego što je počela da se zabavlja sa Filipom. Čak sam je vodila sa sobom na nastupe, imale smo nevjerovatno dobar odnos. Kasnije smo se bolje upoznale i jako sam joj privržena. Posebno mi je draga, jer imam razmijevanja za nekog ko ima 22 godine. Uvijek će imati veliku podršku od mene, i profesionalno i privatno.

KĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ OBARA SVE S NOGU: Nikada se ne pojavljuju u javnosti, a PRAVA JE LJEPOTICA

Popularna pjevačica Lepa Brena iza sebe ima višedecenijsku karijeru i niz uspjeha koji je tokom nje ostvarila. 

Svi se rado sjećamo njenih hitova, ali i njenih uloga u filmovima. 

brena16

brena15

brena13

Možemo reći da smo tokom svih ovih godina pomno pratili njen razvoj, a posebno njene promene u izgledu.

brena12

brena11

Svojih mlađih dana se i sama Brena rado prisjeća, a sve stare fotografije na koje naiđe često podijeli sa fanovima.

brena1

Brena je već više od 20 godina u braku sa bivšim teniserom Bobom Živojinovićem, sa kojim ima dva sina - Stefana i Viktora.

Međutim, javnosti je malo poznato kako se Brenina djeca zapravo ne zovu tako.

SVI SU MISLILI DA JE SANJA KUŽET BOMBA, A SADA SE SKINULA U KUPAĆI I POKAZALA TIJELO: Niko ne može vjerovati da ovako izgleda (FOTO)

pzok9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtldnn01eqv8vzwe2yjlmywi0mdlmotyxyznkmdbhngrim2uyymqyn2quanblz5gtas0djgcbotab

Budući da su rođeni u Americi, oni imaju i srednja imena. 

KĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ OBARA SVE S NOGU: Nikada se ne pojavljuju u javnosti, a PRAVA JE LJEPOTICA

U dokumentima su Stefan Emerald i Viktor Ernest.

s8ck9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt0rvn01eqv8vn2vhywm2zdhiztq4zgmxmdy5yzq3ztgyzjeznmuxodiuanblz5gtas0djgcbotab

- Ta imena nam pišu u dokumentima, ali ja mislim da nema potrebe da ih eksponiramo. Čudna su. Ja sam rođen u Njujorku, a Viktor u Majamiju i kao i svi američki državljani imamo to srednje ime - izjavio je Stefan za Informer.

61436957-viktor-boba-stefan-zivojinovic

Lepa Brena nedavno je otvorila vrata svog doma na Bežanijskoj kosi i pokazala kako izgleda unutrašnjost.

Naime, pjevačica se potrudila oko svakog detalja kako bi sebi i ukućanima obezbjedila uvijek prijatan boravak.
 
1
Foto: Exkluziv
 
Pri ulasku odmah primjećujemo stepenice sa ukrasnom i vrlo luksuznom ogradicom, ali i stub koji je ukrašen velikim slonom sa podignutom surlom.
 
2
Foto: Exkluziv
 
Njihov dom je prostran i vrlo svijetao, što omogućavaju veliki prozori ali i namještaj u nježnim bojama. Pored prozora je pjevačica poređala svoje lijepe uspomene.
 
3
Foto: Exkluziv
 
Tu su razne fotografije, a ona koja privlači dosta pažnje jeste slika nje i Bobe iz mladosti i to u ramu sa leopard dezenom.
 
4
Foto: Exkluziv
 
Pored njih, tu je i fotografija kompletne porodice dok su njihova deca bila mlađa, ali i slonići za sreću.
 
5
Foto: Exkluziv
 
U njhovom domu dosta je detalja, a ono što svi najviše vole u ovim hladnim danima jeste kamin koji ih grije ali i dodatno unosi toplinu u njihov dom.
 
Brenin sin Viktor nedavno je proslavio 20. rođendan, prema navodima domaćih medija pjevačica je odlučila da ga obraduje skupocjenim poklonom.

Kako "Alo!" piše, Brena je za 20. rođendan mlađeg sina Viktora potrošila čak 70.000 eura, što na skupocjeni automobil, što na gala žurku!

jz7ktkqturbxy83odzlogqzmzvhowexogi2y2u2ytrkythjntg1ztrins5qcgvnkzmczqooaa

Sagovornik ovog lista blizak pjevačici i njenom suprugu Slobodanu Bobi Živojinoviću otkriva da je Brena riješila da počasti Viktora jer je zadovoljna njegovim ponašanjem, a i posao joj u posljednje vreme ide odlično. "Grand produkcija", čija je suvlasnica, odlično posluje, a u toku je i njena turneja, za koju vlada veliko interesovanje publike.

lepa-brena

- Brena je sinove Stefana i Viktora vaspitavala da ne budu bahati i da uijvek cijene ono što imaju. Oni su uvijek imali dobar džeparac, ali nikada im nije bilo dozvoljeno da se razbacuju. Često su smatrali da njihova majka pretjeruje i da bi mogla da im dozvoli da se malo više opuste, ali ona je u nekim situacijama bila nepopustljiva i to se isplatilo. I Stefan i Viktor su pošteni i vrijedni, Stefan je diplomirao i gradi pjevačku karijeru, a Viktor studira i na putu je da se uključi u porodični biznis, tako da je Brena zaključila da može da ih ponekad nagradi luksuzom, a Boba se složio sa njom - otkriva sagovornik.

stefan-i-brena

On navodi da je pevačica dugo razmišljala kako da obraduje Viktora za rođendan, pa je odlučila da mu pokloni "audi rs3 sportback" vrijedan čak 60.000 eura, a pošto njen naslednik voli da okuplja društvo, odlučila je i da finansira žurku u njihovoj porodičnoj vili na Bežanijskoj kosi.

- Brena je trenutno sa Stefanom na turneji u Americi, tako da njih dvoje nisu mogli da budu na proslavi, ali se zato potrudila da sve bude na nivou. Za rođendan je izdvojila čak 10.000 eura, a skoro sve je, vjerovali ili ne, otišlo na iće i piće. Živojinovići vole da njihovi gosti uvijek imaju kompletan ugođaj, tako da su se potrudili da trpeza bude bogata, a jelovnik je kreirao Boba, dok je izbor pića bio kao u najboljim restoranima. Iako je Viktor dugo bio na dijeti, pošto je dosta smršao, na rođendanu je dao sebi oduška - kaže sagovornik i dodaje da je i slavljenik bio darežljiv:

s-brena

- Viktor obožava muziku i voli da čašćava, pa je mladi pjevač Uroš Živković sa muzičarima dobio veliki bakšiš od njega, ali i od drugih gostiju, naročito od Bobinog najstarijeg sina Filipa. On je stalno bio na vezi sa vjerenicom Aleksandrom Prijović, koja nije mogla da prisustvuje slavlju jer je iste večeri imala nastup u Portorožu.

filip

Na slavlju održanom u petak uveče bilo je stotinak gostiju, koji su ostali do zore, a iako su mnogi donijeli skupocjene poklone, svakako se najviše istakla slavljenikova majka.

 

 

Ne propustite