Bajkoviti zimski odmor na Trebeviću, u luksuznom Nature Pino hotelu 4*

Kiosk
Bajkoviti zimski odmor na Trebeviću, u luksuznom Nature Pino hotelu 4*
-

Rijetko koje zemlje u svijetu imaju planinu u samom centru glavnog grada. Sarajevo sa ponosom može reći da ima nešto takvo – Trebević!!! Sarajevski jedinstveni stil života, bosanska originalnost, toplina, susretljivost i mogućnost raznih tipova rekreacije su ono što hotelu PINO daje unikatnost i to sve na nadmorskoj visini od 1070 m. 22 sobe i 2 apartmana su prožeta toplinom prirode i savremenog komforta sa jedinstvenim pogledom na planine.

abtdm1n9xfoieimq
Iskoristite bezbroj mogućnosti zabave u spektakularnom planinskom ambijentu kako ljeti tako i zimi.
Pino wellness centar, rijetki dragulj Sarajeva, predstavlja kompletnu njegu i relaksaciju. Iskustvo kombinovano prirodnim elementima kao što su čista planinska voda i planinsko bilje zajedno sa tradicijom luksuzne evropske spa kulture daju jedinstven doživljaj. 
 sckqyaz3btjf2oqt
U našem restoranu “Prvi Šumar“ birajte između tradicionalnih specijaliteta i internacionalne kuhinje ili prepustite se iznanađenju inovativnih i kreativnih jela naših kuhara.
Naš tim će se pažljivo brinuti o svim Vašim željama, aktivnostima, transferima 24 h dnevno. Brigu za Vaše najmlađe vodit će naš posebno odabran tim zadužen za aktivnosti u Pino Kids Club-u.

g9zhtyfnmjpqdfcn
 
Naš lijepo osvijetljeni prostor za konferencije je podijeljen u dvije prostorije. Zajedno sa krovnom teresom i prostorom oko hotela, možemo obezbijediti bilo koji tip event-a ili druženja, što PINO NATURE HOTEL čini jedinstvenim u izboru lokacije za ovakve događaje.

iytndxxym2kpmht2

Noćenje sa doručkom, bazen, wellness, fitness centar... Sve za SAMO 74 KM po osobi!

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz CityDeal

Ne propustite