NEUGODNO IZNENAĐENJE: ''Provela sam noć kod dečka, a ujutro je njegova majka uradila UŽASNU STVAR! Izvrijeđala me kao niko!''

Šokantno!
NEUGODNO IZNENAĐENJE: ''Provela sam noć kod dečka, a ujutro je njegova majka uradila UŽASNU STVAR! Izvrijeđala me kao niko!''
.

Poslije burne noći sa dečkom, djevojka je zaboravila svoju elegantnu haljinu kod dečka, a onda na Fejsbuku sutradan vidjela sliku koja ju je zapanjila. Lili Hajns (21) iz Hempšira provela je godinu dana u vezi sa Semom Istvudom. Onda se Sem zaljubio u drugu djevojku, pa je uslijedio djelimičan raskid - ostali su prijatelji sa povlasticama što znači da je Lili i dalje povremeno dolazila u kuću svog dečka.

Poslije jedne takve noći Lili je stigla kući, otvorila Fejsbuk i imala šta da vidi - majku svog "dečka", Karolinu, kako se na svom Fejsbuk profilu šepuri u Lilinoj haljini i sandalama.

1b7cc046c63d364b4279d62b65dd32cf

Poslije ovog bizarnog otkrića, Lili je ušla u sukob preko Fejsbuka sa mamom dečka. Kada joj je skrenula pažnju na to da nosi njene stvari, Karolin ju je optužila da je ljubomorna jer može da uđe u odjeću namjenjenu dvadesetogodišnjakinjama i da pritom izgleda bolje od nje u njoj.

01777f1990af9d06a52a80bb5adac5c3

- Na kraju, zamislite samo osobu koju nije blam da na Fejsbuku javno priznaje da ostavlja okolo odjeću po kućama momaka. Ne sekiraj se dušo, oprala sam je u vreloj vodi - glasio je komentar mame dečka, uz objašnjenje da je, kako kaže "mislila da haljina pripada njenoj drugarici".

cnzk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvttjzn01eqv8vmda1mze4mtq1ztc1zjk0mgezzgfhmtkwmtg2nwflyjkucg5nkzmczqkeaieaaq

Naravno, prepiska je vrlo brzo postala viralna a Lili na sve kaže da ju je "sramota u Karolinino ime".

- Sigurno je znala da je haljina moja. Prosto ju je prisvojila i sad je nosi - kaže Lili. S druge strane, Karolina se i dalje drži priče da nije znala da je haljina Lilina.

- Da sam znala da je njena, sigurno bih je bacila - kaže.

Ne propustite