ISPOVIJEST: ''Suprugu stalno moram da se pravdam radi OVIH STVARI, ima li ovaj brak spasa?''

Kiosk
ISPOVIJEST: ''Suprugu stalno moram da se pravdam radi OVIH STVARI, ima li ovaj brak spasa?''
.

Jedna žena koja je u dugugodišnjem braku odlučila je otvoriti dušu i ispričati probleme koji je muče. Njenu ispovijest prenosimo u cjelosti:

''Suprugu stalno moram da se pravdam, iako nisam kriva, zabranjuje mi druženja, jer se boji da ću ga prevariti, želim sačuvati brak, ali ovako više ne mogu da živim.

internet-posao-prevara-577755007-1000x0

Živim u braku u kojem stalno moram dokazivati nevinost. Već četiri godine ne polazi mi za rukom da  ili napravim dobar brak, ili da se razvedem. Često dolazim u situaciju da se pravdam, iako nisam kriva.

brak141117

U početku sam smatrala da će takva tortura prestati, tražila sam opravdanje za sve njegove postupke, ali, kako vrijeme odmiče, puno je gore. Kad smo se tek uzeli, on je radio u Kataru i jednom smo razgovarali, a ja sam spomenula da mi kasni i da ne znam šta nije uredu. Tada me prvi put izvrijeđao na pasja preskakala, govorio mi svašta, jer sa sigurnošću zna da dijete nije njegovo.

bigstock-unhappy-young-couple-in-bedroo-44629597

Nisam mu mogla objasniti da nisam trudna, a kada je došao, optužio me da sam abortirala. U posljednje vrijeme mi zabranjuje da se družim, jer smatra da ću ga prevarati čim mu okrenem leđa. Ako sam slučajno negdje izašla, zove po nekoliko puta sve dok se ne vratim kući.

Imamo jednog sina i htjela bih sačuvati brak, ali ovako više ne mogu da živim. Jednom sam bila odlučila otići, ali on je plakao i ljubio mi noge, prijetio da će se ubiti, tako da nisam imala srca da ga ostavim. Šta da radim?''

Ne propustite