UŽAS: Djevojka čije su tijelo pronašli u putnoj torbi slala JEZIVE PORUKE majci prije nego je ubijena!

Aktuelno
UŽAS: Djevojka čije su tijelo pronašli u putnoj torbi slala JEZIVE PORUKE majci prije nego je ubijena!
.

Samo nekoliko dana prije nego što je njeno tijelo pronađeno u putnoj torbi u blizini ceste u Connecticutu, Valerie Reyes nazvala je majku prestrašena da će je netko ubiti, piše CNN.

“Bila je jako uplašena, vrlo uplašena”, rekla je njezina majka, Norma Sanchez.

Valerie (24) neko je vrijeme živjela u podrumskom stanu u New Rochelleu u New Yorku, ali se nedavno počela osjećati tjeskobno i čak paranoično sama u stanu.

“Bojim se da će me netko ubiti”, rekla je majci. Međutim, nikome nije jasno zašto i koga se Reyes bojala. Sanchez je rekla da njena kćerka nije spominjala da se boji nekog posebno.

6d46254a01269962000-ts-dv2020898
Reyes je nestala ujutro 29. januara, saopćila je policija. Ni njena obitelj ni zaposlenici u knjižari Barnes & Noble u Eastchesteru, gdje je radila gotovo tri godine, nisu je vidjeli nekoliko dana. Prošle sedmice policija u New Yorku u Midtown Northu objavila je fotografiju Reyes i tražeći pomoć javnosti u potrazi za njom.

“Posljednji put je viđena u zelenom kaputu, crnim trapericama i crnim cipelama. Pati od tjeskobe i depresije”, napisala je policija.

935f74741f5417a42aeb


Sedam dana nakon njenog nestanka, u utorak, grupa radnika na autocesti koji su bili u rutinskom pregledu uočili su crvenu putnu torbu u šumovitom području Greenwicha. Torba je bila četiri do šest metara udaljena od ruba ceste u mirnom susjedstvu. Kad su otvorili torbu imali su što za vidjeti. Reyesino je tijelo bilo ugurano u torbu, s vezanim rukama i nogama.

Najmanje tri policijska odjela počela su istragu, ali do sada nije pronađen ni jedan osumnjičeni.U međuvremenu, njena ožalošćena obitelj i prijatelji tragaju za pravdom.

Ne propustite