Ove stvari pokazuju da li je VAŠA VEZA zasnovana na ljubavi ili požudi!

Objavljeno:08.02.2019 - 15:13
A A A Times Arial

Doznati radi li se o istinskoj ljubavi ili samo fizičkoj strasti nije lak posao.  Ponekada hemiju pobrkamo s emocijama i pronađemo se u pravom problemu. Kako se to ne bi ponovno dogodilo, otkrivamo pet glavnih razlika između ljubavi i požude.

Nedostatak tema

Zajednički interesi i teme jedan su od ključnih temelja veze, stoga ih nikako nemojte zanemarivati.

Različiti stavovi i pogledi

Neke temeljne vrijednosti prvi su test vaše kompatibilnosti. Ako se vaša stajališta na područjima poput vjere, načina života, obiteljskih vrijednosti potpuno razlikuju, razmislite biste li se mogli uopće zamisliti s tom osobom u dugoj vezi ili braku.

musk2

Nestrpljenje 

Pokušavate na sve načine saznati je li to “prava stvar” ili ne? Tim potezom možete sami sebi dokazati da je ovdje riječ o požudi te da se kemija među vama počela smanjivati pa se osjećate kao da morate nešto poduzeti za korak naprijed, a zapravo je sve što biste trebali napraviti korak unazad i racionaliziranje situacije.

Loša komunikacija

Neprestano jedno drugome objašnjavate što se ste zbilja mislili i nikako ne pronalazite zajednički jezik? To, nažalost, znači da bi vaš odnos trebao ostati samo na fizičkom aspektu ili, još bolje, ničemu.

Zanemarivanje drugih ljudi

U redu je i kada je riječ o pravoj zaljubljenosti proći kroz tu fazu, ali nakratko. Ako zbog njega zanemarujete važne ljude u svojem životu, ali i brigu o sebi i karijeri, razmislite je li njega uopće briga za vaše dobro i vaš život izvan četiri zida spavaće sobe

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!