Obratite pažnju: Samo jedan potez muškarca odaje želi li vezu ili samo prijateljstvo, EVO KOJI!

Objavljeno:08.02.2019 - 12:33
A A A Times Arial

Koliko puta ste se našli u dilemi da li se nekom stvarno sviđate, ili je samo ljubazan i ipak ne želi ništa više od prijateljstva. Naredni put kad se nađete u takvoj, neugodnoj, situaciji obratite pažnju na govor tijela jer  upravo on čovjeka uvijek odaje o bilo kojoj situaciji da se radi. Pa tako npr. ako je osoba nervoza i izbjegava kontakt očima dok razgovara s vama velike su šanse da vas laže. Upravo nam govor tijela, kažu stručnjaci, može otkriti da li se nekome sviđamo ili ne.

musk2

Dakle, ako muškarac hoda sa ženom i stavlja ruku na njezina leđa, želi je obavijestiti da je on tu i da se može osloniti na njega. Da će je uvijek podupirati i brinuti se za nju. Zaključak, definitivno želi nešto više od prijateljstva.

musk

Napomena:  Naravno, uvijek postoje ljudi koji su iznimka od pravila i bez obzira koliko ih pokušavali ”pročitati” nikad neće do kraja otkriti šta misle.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!