OTKRILA DETALJE VEZE OD PRIJE 14 GODINA: "Opijala sam se kako bih izdržala sa njim"

Objavljeno:06.02.2019 - 10:25
A A A Times Arial

Mankenka Žizel Bundšen i Leonardo Dikaprio važili su za jedan od najskladnijih parova na svIJetu, a braziislka mankenka je tek sada otkrila neke detalje iz njihove veze.

batk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwkrnn01eqv8vnwmyymrlmgnjy2zmmtlkowywytrjmjbjzweyngrintyucg5nkzmczqjcaighmae
 Ona je poslije 14 godina od kada su bili zajedno riješila da otkije da se opijala kako bi mogla da podnese Dikaprija. 

Iako je Žizel sada udata za zvijezdu američkog fudbala Toma brejdija i ima sina i ćerku, ispričala je kako joj je bilo teško da podnese Leonarda pa je zbog toga pribjegavala porocima.

adfk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtkrnn01eqv8vyjrmogmyotk2ywyymgexmmyzndbknthmnzjmmmmzowmuanbnkzmczqjcaighmae

- Prestala sam da osjećam bilo šta i pokušavala sam da se umrtvim cigaretama, alkoholom i pretjeranom količinom posla. Da li sam bila sama u nastojanjima da istražim sebe i život, dok je on ostao na istome? Nažalost, odgovor je "da". Ja sam pokušavala da se izborim sa svojim problemima, on nije - objasnila je Žizel.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!