NAKON VIJESTI DA POSTAJU RODITELJI PROCURILA PRAVA ISTINA: Evo ko je zapravo Milica sa kojom je Ana Brnabić u vezi

Kiosk
NAKON VIJESTI DA POSTAJU RODITELJI PROCURILA PRAVA ISTINA: Evo ko je zapravo Milica sa kojom je Ana Brnabić u vezi
.

Srpska premijerka Ana Brnabić i njena djevojka Milica Đurđić, uskoro postaju majke nakon što se Milica podvrgnula izvantjelesnoj oplodnji. 

brnabic


Ana i Milica su, prema pisanju srpskih medija, u vezi već skoro deset godina, a upoznala ih je zajednička prijateljica u jednom klubu u centru Beograda. 

milica

"Sve je ispalo sasvim spontano. Upoznala ih je zajednička prijateljica u jednom gay klubu u centru Beograda. Razmijenile su kontakte i počele se viđati sve češće. Međutim, otkad je postala predsjednica vlade Srbije, Brnabićeva je prorijedila pojavljivanje u javnosti s curom, iako njihova veza nikad nije bila tajna za Anine najbliže rođake i prijatelje", pisao je 2017. godine Kurir.

milica1

Prvi put su se u javnosti zajedno pojavile krajem 2017. godine na otvaranju Muzeja suvremene umjetnosti u Beogradu. Nakon toga su se često mogle vidjeti zajedno, a Milica je stekla simpatije srpske javnosti. Tabloidi i tamošnji stilisti redovito hvale njezin stil.

milica2

Milica Đurđić je završila medicinu u Beogradu u roku i to sa svim desetkama.

milica3

"Milica ima svoju karijeru i posao koji je izuzetno odgovoran i težak. Razgovara i o mom poslu kao što i svatko drugi razgovara u krugu svoje obitelji. Ona je, nažalost, postala javna ličnost iako to nikada nije željela. Razgovaramo o mom poslu i teškim odlukama jer je posao takav da se neupitno posljedice i kritika mog života tiču i nje. Imamo veliko uzajamno poštovanje prema karijerama i razumijevanje svih žrtava koje s tim idu. Što se tiče njenih pojavljivanja u javnosti, to je više njena podrška meni nego želja da se pojavljuje i ja joj zahvaljujem na tome", objasnila je jednom prilikom Ana.

milica4

Bilo je iznimno zanimljivo promatrati jedno od prvih službenih putovanja srpske premijerke i to u Norvešku gdje je povela svoju partnericu Milicu. Tijekom službenog posjeta ovoj skandinavskoj zemlji Ana Brnabić, koja inače potječe iz Baške na otoku Krku, partnericu je vodila i na izložbu svjetski poznate umjetnice Marine Abramović. 

milica5

Sadašnja premijerka upoznala je politički vrh Srbije s djevojkom na jednoj ekskluzivnoj gala večeri, a tada je Ivica Dačić izvalio popriličnu neslanu šalu. Navodno je rekao: "Šteta što tako dobra riba ne voli muškarce".

milica6

 

 

 

 

Ne propustite