BRINETA KOJA JE BACILA SVE U TRANS: Večeras su svi gledali u djevojku koja je SJEDILA IZA VUČIĆA (FOTO)

Kiosk
BRINETA KOJA JE BACILA SVE U TRANS: Večeras su svi gledali u djevojku koja je SJEDILA IZA VUČIĆA (FOTO)
.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić gost je večerašnje emisije "Ćirilica" na TV Happy, gdje govori o ključnim temama, poput izgradnje jeftinih stanova i protestima opozicije.

SVI PRIČAJU O BEBI ANE BRNABIĆ I NJENE DJEVOJKE, A SAD JE ISPLIALA ISTINA: Evo gdje su se upoznale, SRBI U ŠOKU!

 

Vučić je na samom početku emisije najavio da u četvrtak pokreće kampanju "Budućnost Srbije".

1

- Krećemo u četvrtak po Srbiji da podnesemo narodu izvještaj šta smo to uradili od 2012. godine. Razgovarao sam o tome i sa Anom Brnabić. Moja želja je da obiđem Trgovište, Bujanovac, Preševo. Ne mogu da kažem da ću svako mjesto da obiđem, ali većinu hoću - rekao je predsjednik Srbije koji se ubzo osvrnuo i na temu emisije koju ste svi tražili: "Spremaju mu vešala na Terazijama".

Vučić kaže da su vješala na protestima "1 od 5 miliona" namjenjena, prije svega, njemu.

3

- Oni žele da politika postane vješanja, jer to sprječava budućnost Srbije. Simbol njihove politike su fukse, ku*ve i vješala, a simbol naše politike su budućnost Srbije, bolnice i škole - rekao je on i istakao da pristojna Srbija neće dozvoliti ovakav vid ponašanja.

4

- Ljude u Srbiji ne možete prevariti. Nagledali su se svega. Oni se dobro sjećaju 2008. godine kada je takozvano Kosovo proglasilo nezavisnost. Dobro se zna ko je palio ambasadu i ja ne mogu da upirem prstom - kazao je Vučić.

Međutim, svi su primijetili lijepu djevojku koja je sjedila u publici iza predsjednika Aleksandra Vučića sa njegove desne strane.

2

Ne propustite