ZA SVAKU OSUDU: NA SILU izbacili TRUDNICU iz voza, a samo zbog toga što je OVO uradila(VIDEO)

Svijet
 ZA SVAKU OSUDU: NA SILU izbacili TRUDNICU iz voza, a samo zbog toga što je OVO uradila(VIDEO)
.

Skoro da svaka osoba u bilo kojoj zemlji zna da se prema trudnicama ophodi na poseban način, uz poštovanje te im se ponudi pomoć ukoliko im je potrebna. Međutim, nepoštovanje prema jednoj trudnici u vozu u Švedskoj podigao je javnost na noge. Snimak prikazuje švedske radnike obezbeđenja kako na silu izvlače trudnicu iz voza podzemne željeznice. Oni su odvukli ženu iz voza i gurnuli je na klupu. Mogla se čuti vriska jer je ona pokušavala da ustane, ali joj nisu dozvolili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tomorrow all the witnesses that came forth with their evidence will be making their own reports. . . In these two videos you can see the victim dragged out of the train, her child taken from her and whilst she attempts to stand up she is held down. The full video is over 5 minutes long and I will try and edit and put it up tonight or tomorrow. . . After everything the Swedish public was shown in the recent @kallafaktatv4 documentary about how aftiswedes are racially profiled and mistreated this shouldn’t surprise anyone even if the victim is pregnant. The victim is currently in the hospital and all I can do is hope the baby is alright because if anything happens to that child. There will be hell to pay.

A post shared by ᒪOᐯETTE ᒍᗩᒪᒪOᗯ (@action4humanity_se) on

Njena kćerka je plakala, a drugi radnik obezbeđenja ju je odveo od majke.

Snimke je objavila aktivistkinja Lovet Jalou koja je kritikovala način na koji Šveđani tretiraju svoje sugrađane afričkog porijekla. Napisala je da se prema njima odnose rasistički i da ih maltretiraju. Prema policijskom izvještaju, incident se dogodio u Stokholmu, a žena je posle odvedena u bolnicu na pregled.

U javnosti su jedni kritikovali ponašanje obezbeđenja, dok su drugi istakli kako bi se situacija završila drugačije da je žena slušala uputstva. Navodno, žena je odbila da uzme kaznu nakon što nije pokazala ispravnu kartu, a obezbeđenje je uskočilo jer je postala agresivna.

U toku je i interna istraga koja će pokazati šta je pošlo po zlu i da su radnici obezbjeđenja sa snimka suspendovni dok se ne utvrdi šta se tačno dogodilo.

Ne propustite