DRAGANA OBJAVILA SLIKU S NJIM, KARLEUŠA SE ODMAH OGLASILA: Pljušte komentari, OTKUD ON S NJOM?! (FOTO)

Show
DRAGANA OBJAVILA SLIKU S NJIM, KARLEUŠA SE ODMAH OGLASILA: Pljušte komentari, OTKUD ON S NJOM?! (FOTO)
.

Pjevačica Dragana Mirković jučer je na svom Instagram profilu objavila sliku sa čuvenim glumceom Žan  Klod Van Damom, koji ju je posjetio u njenom porodičnom domu u Beču.

"BAŠ ME ZANIMA ŠTA ĆE IZVRŠITELJI DA MI UZMU": Lukas progovorio o 100.000 € koje duguje Marin Tucaković, NIKO NIJE MOGAO NI SLUTITI!​

– Moj dragi prijatelj Žan Klod Van Dam – napisala je Dragana Mirković na Instagramu i objavila fotografiju.

1

Slika je izazvala lavinu komentara, prije svega pozitivnih. Za 3 sata fotografija imala više od 15 hiljada lajkova. Na ovu Draganinu sliku sa Van Damom reagovala je i Jelena Karleuša, koja ju je “lajkovala”.

1

Dragana Mirković nedavno se zahvalila putem društvenih mreža na rođendanskim čestitkama koje su joj pristizale sa svih strana, ali nije propustila da pruži podršku koleginici Jeleni Karleuši. Skandal JK i dalje potresa cijelu zemlju, a Dragana nije okretala glavu već je, misleći na porodicu koleginice koja zasigurno prolazi kroz sito i rešeto, pozvala sve da učine isto što i ona i budu ljudi.

fghd

"Dragi moji, hvala vam na divnim porukama i čestitkama povodim mog rođendana, ganuli ste me. Ja ću danas, za svoj rođendan, mijenjati svoju želju za želju da se svi uzdržimo i uzmemo u obzir ove dvije divne djevojčice koje pate. Budimo ljudi, mislimo na djecu", potpisala je ona porodičnu fotografiju Jelene Karleuše.

ff

Podsjetimo, skandal je počeo na Božić kada je Duško oduzeo Jeleni telefon u kom je pronašao dopisivanja sa Ognjenom Vranješom. Bračni par ubrzo je demantovao ove navode i ne sluteći da će za kratko vrijeme sporni materijal kolati internetom.

 

 

Ne propustite