"BAŠ ME ZANIMA ŠTA ĆE IZVRŠITELJI DA MI UZMU": Lukas progovorio o 100.000 € koje duguje Marin Tucaković, NIKO NIJE MOGAO NI SLUTITI!

Show
"BAŠ ME ZANIMA ŠTA ĆE IZVRŠITELJI DA MI UZMU": Lukas progovorio o 100.000 € koje duguje Marin Tucaković, NIKO NIJE MOGAO NI SLUTITI!
.

Pjevač Aca Lukas u velikom je problemu zbog dugova od 100.000 eura koje nije isplatio, a zbog koga je dobio tužbu od Marine Tucaković i njenog supruga Aleksandra.

lukas

Izvršitelji su zakucali na vrata da mu plijene imovinu, a u cijeloj priči najgore je prošla Sonja Vuksanović, njegova bivša žena, jer je Aca još prijavljen na adresi na kojoj ona živi, pa je pjevač riješio da se oglasi na ovu temu.

5a7cd3cf-f2c4-4ea5-950a-3c240a0a0a67-1274099-lukas-ls-s-690x480-1

"Marinu znam godinama i prijatelji smo bili. Evo, ona mi je čak radila i posljednju pjesmu. Čak smo se i čuli nedavno, i to je dio koji se tiče prijateljstva, a što se tiče neprijateljske strane ne bih znao šta da vam kažem. Mi smo dugo sarađivali na obostrano zadovoljstvo i korist. Ko je tu više profitirao ne znam i ne bih ulazio u to", rekao je Aca Lukas i dodao:

marina-tucakovic

"Nikome ništa nisam uzeo ni ukrao. I oni koji su mi dali novac, vratio sam im i vraćam im. Dakle, svakome. Lukas nikom dužan nije ostao. A što se tiče izvršitelja, samo neka rade svoj posao i neka plijene šta god hoće. Baš me zanima šta će sve da uzmu", naveo je pjevač za "Blic".

lukas-ns

Podsjećamo, prošla godina je za Marinu Tucaković bila veoma teška.

POBJEDNICA "PINKOVIH ZVEZDICA" SE BORILA SA VIŠKOM KILOGRAMA: Sada su je uslikali I NIKO NE VJERUJE DA JE OVO ONA, POTPUNA PROMJENA!

61462668-marina-tucakovic

Nakon što je saznala da ima rak, povukla se iz javnosti, a da lečenje ide u dobrom smjeru najbolje pokazuje to što se Marina vraća poslu, pa je već napisala nekoliko tekstova za domaće pjevače.

Marina je sada otkrila koji simptom je imala.

marina-tucakovic

- Ja sam znala da će se to meni desiti. Mnogo sam se loše osjećala, mnogo sam se nervirala. Imala sam tu ranicu koju sam ignorisala. Ja sam znala da sam bolesna. Ali stvarno sam znala. Svjesno nisam otišla kod ljekara. Imala sam i privatnih problema i onda to čovjek zanemari. Ja sam sebi nekako bila na posljednjem mjestu - ispričala je nedavno Marina.

Zahvaljujući savjetima ljekara, sada se polako oporavlja.

marina-tucakovic-foto-ivan-vucicevic-2-660x825-630x380

Nedavno se čak pojavila i na koncertu jednog pjevača, ali i drugim događajima koji su organizovali njeni bliski prijatelji.

1

Ne propustite