KUHANI PACOV VRANJEŠ JE IMAO SREĆE, DA JE KRENUO NA MENE, PRESUDILA BIH MU: Mira Škorić progovorila o aferi JK i šokirala sve BURNIM izjavama!

Show
KUHANI PACOV VRANJEŠ JE IMAO SREĆE, DA JE KRENUO NA MENE, PRESUDILA BIH MU: Mira Škorić progovorila o aferi JK i šokirala sve BURNIM izjavama!
.

Pjevačica Jelena Karleuša našla se u centru skandala kada su na internetu objavljene njene slike koje se slala Ognjenu Vranješu.

VRANJEŠ CIJELU NOĆ JELENI SLAO PORUKE, SVE JOJ JE SMJESTIO: Zajednički prijatelj OTKRIO DETALJE, JELENA U ŠOKU!​

Pjevačica je brzo demantovala sav sporni materijal, dok je bosanski fudbaler tvrdio da je sve to dokaz njihove tajne dvogodišnje veze.

1

Povodom ove afere sada se oglasila i pjevačica Mira Škorić, koja je sigurna da je Vranješ Karleuši namjestio aferu, pa ističe da je imao sreće što je krenuo na dostojanstvenu ženu. Da je u pitanju bila ona, kako napominje, lično bi mu presudila.

1

"Jelena je i u ovoj situaciji pokazala da je dama. Stoički se izborila sa ceijlom pričom. Danas je tehnologija toliko napredovala da bi neko ko je dokon mogao i moju običnu sliku da izmontira i da mi napravi se*s-skandal. Taj nebitnjaković, taj najobičniji kuvani pacov ima sreće što je Karleuša dostojanstvena. Meni da je napravio tako nešto, ja bih mu presudila na svoj način, ne bi me interesovali sudovi i zakoni", rekla je ona u jednom dahu.

karleusa-i-vranjes

"Svi oni koji su likovali nad Jeleninom mukom sad mogu samo da se jedu i da um.ru od muke jer je ona nikad jača. Kvaziprijatelji i zlobnici neće moći više da se slade tuđom nesrećom. Estrada je leglo jednog velikog zla, uz dužno poštovanje pravim i velikim ličnostima, a njih je malo", istakla je Mira.

vranjes-i-jelena

Dodaje i kako su one sada super drugarice.

"Ja sam Jelenu imitirala i karikirala u sklopu jedne emisije. Ona se nije ljutila zbog toga. Privatno sam oduvijek znala da je lavica", zaključila je Škorićeva.

jelena-ns1

Ne propustite