VRANJEŠ CIJELU NOĆ JELENI SLAO PORUKE, SVE JOJ JE SMJESTIO: Zajednički prijatelj OTKRIO DETALJE, JELENA U ŠOKU!

Show
VRANJEŠ CIJELU NOĆ JELENI SLAO PORUKE, SVE JOJ JE SMJESTIO: Zajednički prijatelj OTKRIO DETALJE, JELENA U ŠOKU!
.

Ognjen Vranješ na sve moguće načine pokušava da dođe do Jelene Karleuše.

SADA JE SVE JASNO, EVO KO JE ZAPRAVO OGNJEN VRANJEŠ: "Pazite šta je napravio još prije Karleuše"​

vranjes

Nakon što je vidio Jelenin nastup na MAC dodjeli nagrada, Vranješ je potražio pomoć od zajedničkog prijatelja kako bi je kontaktirao, jer ga je pjevačica navodno blokirala i na svim društvenim mrežama.

Kako se navodi, on joj je poslao poruku odmah pošto je završila s nastupom i preko zajedničkog prijatelja joj poručio kako je voli i kako mu je žao zbog svega. On je po svaku cijenu želio da je rastavi od Duška Tošića, pa je zbog toga i objelodanio sav sporni materijal zbog kojeg se JK našla u centru skandala.

1753551-untitled1-ls

Kada je shvatio da od razvoda nema ništa, gorko se pokajao pa poželeo da obnovi odnos za koji je tvrdio da je u tajnosti trajao dvije godine.

U poruci je pisalo: "Oprosti mi sve... Još te volim. Žao mi je što je sve ovo otišlo predaleko. Bio sam povrijeđen... U svom tom ludilu nisam znao šta radim. Kajem se. Možemo li da se vidimo?"

jelena-i-vranjes

Jelena Karleuša, kako domaći mediji napominju, nije poklekla na ovo pokajanje. Šta više, pošto joj je poruka pročitana, navodno je pobjesnila i počela da urla:

"Tjerajte se obojica u pi*ku materinu! I ti što mi prenosiš sve ovo i Vranješ", pa izvjesnom prijatelju objasnila da Ognjen za nju više ne postoji te da mu ni riječ ne vjeruje.

jelena-i-vranjes

"Ne bi čudilo da taj ludak hoće opet nešto da joj smjesti, jer on nema ni trunke morala", zaključio je prijatelj za domaće medije.

vranjes1

 

Ne propustite