ŠOKANTNO! Bolesnom bratu polomio obje ruke, obje noge, rebra, kičmu i pluća! Tukao ga vilama, sjekirom i lopatom, a EVO ZBOG ČEGA!

Aktuelno
ŠOKANTNO! Bolesnom bratu polomio obje ruke, obje noge, rebra, kičmu i pluća! Tukao ga vilama, sjekirom i lopatom, a EVO ZBOG ČEGA!
.

- Pretukli su mi bolesno dijete i mislili da su ga ubili od batina. Prvo ga su ga tukli i poslije mu sjekirom polomili kičmu – kaže  Ljubomir Pavlović otac teško prebijenog Andrije Pavlović (36) iz Orašca, koji je obolio od multiple skleroze.

Andriju je u nedjelju poslijepodne, kaže Ljubomir „navukao“ brat od tetke Petar Mirjačic (35) u svoju kuću, gde ga je tukao motikom, vilama, lopatom i sjekirom!

Pretučeni je završio na intenzivnoj njezi Urgentnog centra u Beogradu i nalazi se u teškom stanju. Sve je prema riječima porodice nesrećnog mladića inicirala Sofija P. djevojka Mirjačića, koja je se žalila da je Andrija napastvuje.

1751219-img779eec1ad0368548f5d31f268bee980dv-copy-ff-1

- Andrija živi u Orašcu i već deset godina je bolestan od multiple skleroze i ta priča je izmišljotina i ko zna šta je povod. Mog sina je pozvao Petar, sin moje sestre. Pozvao ga je tamo da razgovaraju. Kada je ušao u kuću napao ga je da je sa fantomkom presreo njegovu djevojku Sofiju na ulici i vrijeđao je. Zar bolestan čovek skoro nepokretan, može da napada bilo koga s fantomkom?!

Sofija je, očigledno, inicijator svega. Moj sin je počeo da se kune u svoje dijete da nema veze s tim, ali je Petar skočio na njega. Tukao ga je sjekirom, lopatom i vilama. Prvo ga je motikom udario u glavu, a sjekirom mu slomio kičmu kako su mi doktori rekli. Bukvalno ih je slomio, udarajući ga i iživljavajući se nad bolesnim mi djeteom! Polomio mu je obje ruke, obje noge, povrijedio mu je kičmu i rebra, pluća i dva vratna pršljena. Sada je na intenzivnoj nezi - tvrdi otac Ljubomir Pavlović.

1751213-imgfd882696aac16a0340746c6e03cef8dbv-ff

- Petar je rekao Andriji: „Bato, dođi“, a kad je on sjeo, zgrabio je motiku, govoreći: „Zvao sam te da te ubijem!“. Zamahnuo je, a Andrija je poturio ruku, koju mu je slomio, pa drugu, zatim noge, pa pršljenove. Onda mu je rekao: „Ubiću ti oca, majku i sestru!“ - navodi otac pretučenog i kaže da se mnoge kockice ne slažu u ovoj priči.

- On je mislio da ga je ubio i ostavio ga je u krvi. Kasnije su naišla dva Petrova druga, polivala mi dijete vodom da ga osvijeste, stavili ga u kola i izbacili ispred bolnice. Ovo je nezapamćeno zvjerstvo. A taj čovjek 20 godina krade automobile i lijepo živi od toga a da ga niko ne dira. I sada je navodno u bjekstvu a javljaju mi ljudi da se šeta slobodno. I pitanje je da li će ga ikada uhapsiti- pita se u čudu otac nesrećnog mladića.

Pomenuta Sofija, za koju porodica pretučenog Andrije tvrdi da je inicijator zločina ne može da potvrdi da i je i ona prisustvovala prebijanju.

1751221-imge9a82f98406836aa8e6ab4aebcc337a9v-1-copy-ff

Patio za bivšom ženom

- Andrija je mnogo patio za bivom suprugom i zbog djeteta, razveo se nedavno prije mjesec dana. Ona je u policiji negirala. Sofija se okumila sa sestrom moje bivše snajke. Ona se u posljednje vrijeme družila sa Sofijom i Petrom i ne znam koliko je umiješana u sve. Ne mogu da griješim dušu ali sumnjam da je i ona upletena u ovo zvjerstvo - kaže otac Ljubomir Pavlovic.

Ne propustite