OTKRIO MISTERIOZNU TAJNU: Evo šta znači ova amajlija na Đokovićevim grudima!

Tenis
OTKRIO MISTERIOZNU TAJNU: Evo šta znači ova amajlija na Đokovićevim grudima!
.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković na impresivan način izborio je plasman u svoje sedmo finale na Australijan openu. Novak je za svega 85 minuta igre savladao Luku Puja iz Francuske sa 6:0, 6:2, 6:2. Na meču protiv Francuza primijećen je i jedan zanimljiv detalj na grudima srpskog tenisera.

Naime, kada je nakon jednog gema Novak odlučio da promijeni majicu, gledaoci su imali priliku da vide da oko vrata pored krsta nosi novu novu amajliju. Nakon meča srpski teniser je otkrio šta predstavlja ovaj misteriozni simbol.

"To je simbol snage, energije i zaštite", otkrio je Đoković.

Novak je ove sezone promijenio i način na koji proslavlja pobjede. Nakon trijumfa nad Francuzom dodirnuo je teren, a zatim poslao pozdrav ka nebu. Tek nakon toga uslijedio je karakterističan pozdrav za sve četiri tribine.

maxresdefault

"Što se tiče moje ljubavne romantične veze sa terenom, nekako se trudim da iskazujem svaki put kada izlazim na teren, bilo da je trening ili meč, zahvalnost za taj trenutak. Možda će da zuvuči kao kliše, ali smatram da je to izuzetno bitno za mene. Zahvalnost za život je bitna za sve. Zahvalnost Bogu što mogu i dan danas da se bavim sportom koji volimi da budem uspešan na vrhunskom nivou", rekao je za  Đoković.

Novak danas od  9.30 igra protiv Rafaela Nadala finale Australijan opena. 

Ne propustite