OVA BEBA JE POSTALA HIT: Mali Rajan se brije, ide u teretanu, kosi travu i ide na posao!

Mame i bebe
OVA BEBA JE POSTALA HIT: Mali Rajan se brije, ide u teretanu, kosi travu i ide na posao!
.

Rajan je beba od šest mjeseci koja se već sada ponaša kao odrasli muškarac. On se brije, ide na posao, trenira, kosi travu, popravlja auto, a kada hoće da se opusti, ide na pecanje ili sa prijateljima igra poker. Tako bar tvrdi njegov tata Met koji kao dokaz prilaže seriju fotografija na kojima možemo da vidimo njegovog sinčića tokom svih ovih pobrojanih aktivnosti.

Prava istina iza ove zabavne kolekcije slika je da su u pitanju foto-montaže koje je napravio otac Met Mek nakon preranog rođenja njegovog sina Rajana. Naime, on je došao na ovaj svet čak devet nedelja ranije i bilo je potrebno da svojih prvih šest nedelja provede u bolnici. Kao i drugi roditelji koji se suočavaju sa ovakvom situacijom, Metu nije bilo svejedno što nije sve vrijeme mogao da bude pored svoje bebice. Na kraju je ipak sve prošlo kako treba i Rajan je trijumfalno stigao u svoj novi dom.

ihyk9kqturbxy9imzdinzk1zdg4ywnhnjczzwq0zdjinjeymtgxotizmi5qcgvnkzmczqmmaighmae

Tata se šalio da je njegov sin napredan pošto se rodio značajno prije predviđenog datuma pa je iz tog razloga odlučio da on postane zvijezda njegove nove kolekcije foto-montaža gde će namjerno biti prikazan u ulogama koje priliče znatno starijem čovjeku.

ryan9-5c4756435c5cb-880-660x991

Imajte na umu da su sve slike pažljivo iscenirane i obrađene u Fotošopu tako da je mali Rajan u potpunosti bio bezbijedan tokom njihovog nastanka.

Ne propustite