Drevni ritual pred Dan zaljubljenih: U ponoć uradite OVU STVAR i saznaćete ko vam je zaista SUĐEN

Ljubav
Drevni ritual pred Dan zaljubljenih: U ponoć uradite OVU STVAR i saznaćete ko vam je zaista SUĐEN
.

Bliži nam se Valentinovo. Ukoliko još uvijek ne znate koje ljubav vašeg života, možda vam ovo može pomoći. Ritual koji se izvodi u noći između 13. i 14. februara dolazi nam iz Skandinavije i jedan je od najstarijih ljubavnih rituala na svijetu. Iz Skandinavije se proširio cijelom Evropom i zadržao se do danas, a njime ljudi koji još uvijek nisu u braku, kaže verovanje, mogu da odgonetnu ko je ljubav njihovog života.

Prema uputstvima rituala, potrebno je ući u dvorište crkve, ili makar izaći u sopstveno dvorište tačno u ponoć, i to sa spremnim sjemenkama (bundeve, suncokreta ili bilo čega sličnog).

Semenke treba da bacite preko ramena izgovarajući sljedeće:

"Raspršavam ove sjeme zaljubljen/a,

Ovo sjeme posejaću u ljubavi,

Ti, koja si moja prava ljubav,

Dođi po mene i ostani dok raste,

Baš kao i moja ljubav prema tebi".

horoskop-leto-ljubav

Nakon što ste to izgovorili, pogledajte preko ramena. Vjerovanje kaže da ćete u tom trenutku vidjeti viziju budućnosti, odnosno onog/onu koji vam je suđen, a u viziji on/ona će hodati preko zemlje na kojoj je nikla trava ili cvijeće od vašeg semenja. Možda je to osoba koju već poznajete, a ako je ne prepoznajete, zatvorite oči i trebalo bi da vam podsvijest šapne njeno ime.

Nakon toga uđite u kuću i lezite u krevet. Ljubav vašeg života ponovo će vam se ukazati u snovima, a plan po kome ćete se spojiti već je krenuo da se događa.

Ne propustite