ŠUMADINAC UGLEDAO JELENINE SLIKE I DAO HIT KOMENTAR: Cijela Srbija plače od smijeha, ON ZNA NEŠTO O JELENI ŠTO NIKO NE ZNA!

Show
ŠUMADINAC UGLEDAO JELENINE SLIKE I DAO HIT KOMENTAR: Cijela Srbija plače od smijeha, ON ZNA NEŠTO O JELENI ŠTO NIKO NE ZNA!
.

Numera "Autotjun" u izvođenju Zorana Petrovića Šumadinca postala je pravi hit na internetu, a trenutno zauzima 18. mjesto u trendingu na ovom servisu.

KARLEUŠA SE KONAČNO OGLASILA, OBJAVILA SNIMAK IZ KINE: Čuje se njen glas, A EVO GDJE JE DUŠKO (VIDEO)​

Snimak iz emisije "Sezam produkcije" munjevito se proširio internetom i nasmijao mnoge.

1

2

Zoran je prije nekoliko dana gostovao u jutarnjem programu na televiziji Happy, gdje je rekao kako je ova pjesma parodija na savremene tokove u muzici i svakodnevnom životu.

- Želja nam je bila da ljudima prikažemo nešto novo. Svi slušaju autotjun, a rijetko ko zna šta to znači. Riješili smo da napravimo parodiju na mnoge pjevače koji se trenutno plasiraju i koji su aktuelni. Osim što je to parodija, treba da prenese i poruku mladima. "Donosim odluke da plivam kroz oblake", recimo, znači da mladi u Srbiji, a i generalno u Evropi, imaju problem što nemaju adekvatnu pažnju. Niko ih ne usmjerava na pravi put. U medijima su uglavnom starlete, dr.oge, alk.ohol - rekao je Šumadinac.

3

TOŠIĆ OKREĆE NOVI LIST, OBJAVIO ZAPANJUJUĆU PORUKU NA INSTAGRAMU: Dosta mu je Karleuše i Vranješa, FANOVI IZNENAĐENI!

Budući da se on bavi i astrologijom, sada je otkrio i da li će Jelena Karleuša i Duško Tošić nakon svega ostati skupa.
 
- Težak period za nju je prošao. Sada slijedi jedan lijep period uspjeha i ona će iz ovog perioda izaći kao još veća i borbenija zvijezda. Sve joj se to izdešavalo zbog negativnog Merkurovog aspekta. Poruka zlonamjernim ljudima je da je porodica svetinja  - kazao je on.

karleusa-i-tosic 

 
 

Ne propustite