TOŠIĆ OKREĆE NOVI LIST, OBJAVIO ZAPANJUJUĆU PORUKU NA INSTAGRAMU: Dosta mu je Karleuše i Vranješa, FANOVI IZNENAĐENI!

Show
TOŠIĆ OKREĆE NOVI LIST, OBJAVIO ZAPANJUJUĆU PORUKU NA INSTAGRAMU: Dosta mu je Karleuše i Vranješa, FANOVI IZNENAĐENI!
.

I dok svi bruje o navodnoj aferi između Jelene Karleuše i Duška Tošića, fudbaler je odlučio da se malo distancira od svega toga.

Zbog toga je sve iznenadila njegova objava na Instagramu, koja nema nikakve veze sa suprugom Jelenom Karleušom i skandalom sa Ognjenom Vranješom.

tosic-i-jelena

Tošić je jednim postom pokazao da ne želi više da razmišlja o priči koja je uzdrmala Srbiju kao nijedna prije.

Fudbaler Gvangžua je naime sada prokomentarisao transfer Munasa Dabura, koji je prešao u Sevilju na četiri godine.

1

Tošić mu je na Storiju čestitao na transferu, a ubrzo je stigao i odgovor Izraelca.

- Hvala brate - napisao je Dabur na srpskom jeziku.

2

Duško Tošić je navodno odlučio da se razvede od pjevačice Jelene Karleuše, tvrdi izvor blizak fudbaleru za "Alo.rs".

I PROSINEČKI USRED SKANDALA KARLEUŠA - VRANJEŠ: Objavljen video, LJUDI SE VALJAJU OD SMIJEHA (VIDEO)

Kako tvrdi izvor, za kuću od dva i po miliona eura, koju je kupio, kao i za oko 350.000 eura, koliko u ovom trenutku ima na računu, sportista se neće boriti i namjerava da ih ostavi Jeleni i djeci.

tosic-i-karleusa

Izvor dodaje i kako će dati sve od sebe da razvod prođe što bezbolnije kako za njega, tako i za djecu, zbog čega i ne razmišlja da se bori za porodičnu nekretninu koju je nedavno kupio Karleuši.

- Cijela ta afera uticala je na Duška više nego sve drugo. U njihovom braku bilo je svega i svačega, ali prevara sa Vranješom je postala javna stvar. Budući da je sve što je isplivalo veoma veliki udarac za njega, on ne želi sve dodatno da otežava i apsolutno ne razmišlja o tome da se bori za porodičnu kuću. To mu ne pada na pamet i ni sekund o tome nije razmišljao, budući da ju je Jeleni i kupio - priča izvor i dodaje da se na računu sportiste nalazi manje para nego ikada i da će i taj novac rado prepustiti još zakonitoj ženi.

tosic-i-jelena

- Kuća je koštala dva i po miliona, te on planira da je ostavi kćerkama i Jeleni jer želi da budu na sigurnom. Osim ogromne kuće, Duško na bankovnom računu trenutno ima nešto više od 350.000 eura, što je dosta manje od četiri i po miliona, koje je zaradio u Turskoj. Budući da će kroz nekoliko mjeseci na njegov račun leći veći dio miliona iz Kine, Duško planira da ovo što sada ima na računu ostavi Jeleni - kaže izvor i ističe da će se Duško pobrinuti da ćerke Atina i Nika budu doživotno osigurane.

dusko-tosic-jelena-karleusa-e1545554022259

- Razvod koji Duško uveliko planira nikako neće uticati na njihovu djecu. Svi mi znamo koliko je on vezan za ćerke i sigurno će ih obezbijediti na najbolji mogući način. Mnogo prije razvoda, kao i većina fudbalera, otvorio je račune kćerkama i redovno uplaćivao veće sume. One će te račune moći da koriste posle dvadesete godine. On je posvećen tome da svoju djecu zaštiti i da im obezbedi dobar život. Kakav god život da Duško započne bez Jelene, Atina i Nika će mu uvijek biti na prvom mjestu - navodi izvor i dodaje da se Duško nije lako odlučio na sve ovo i da mu je razvod bio na posljednjem mjestu.

jelena-karleusa-dusan-tosic-2-830x0

- Sve bi Duško progutao nekako, ali ne može da pređe preko straha da će neko vrijeđati njegovu decu zbog afere njegove supruge. Ne može da se pomiri s tim da njegova djeca budu obeležena u školi i da im je Jelenina šema sa Vranješom prekinula normalno djetinjstvo. Zbog toga će se još više truditi da im olakša što više može i da bar s njegove strane bude sve kako treba. Ne znam da mu je ikad bilo teže nego sad - zaključuje izvor.

jelena-i-tosic

"OVO JE DOKTOR, DOŠAO JE DA PREGLEDA MAMU": Karleuša je Vranješa dovodila u porodičnu kuću, I LAGALA KĆERKE!

 

Ne propustite