OVAJ MOMAK SVAKOG MJESECA NAPRAVI OD DVOJE DO PETERO DJECE: Bira žene od 18 do 42 godine (FOTO)

Kiosk
OVAJ MOMAK SVAKOG MJESECA NAPRAVI OD DVOJE DO PETERO DJECE: Bira žene od 18 do 42 godine (FOTO)
.

Kajl Gordon (27) sebe naziva "najpoznatijim donorom spe*me na svijetu". 

Živi u Los Angelesu i otac je čak 18-ero dejce širom Sjedinjenih Američkih Država, a još ih je petero na putu!

1

U jednom intervjuu kazao je kako ga je strah da se njegova djeca ne sretnu i slučajno ne započnu neku vezu, te je zbog toga napravio privatnu Facebook grupu, s obzirom na to da mu se broj donacija povećao, a u nju će dodati sve žene kako bi mogle da razmijene fotografije djece da bi znale o kome se radi kad (ili ako) dođe do slučanoj susreta.

2

Nakon što mu žene ispričaju njihovu životnu priču, on izabere dvije do pet žena da im "pomogne".

Takođe, rekao je da ne mora svaka donacija biti "vještačka", već može biti i "prirodno".

Prvi put se na ovakav potez odlučio u ranim dvadesetima, kad je shvatio da mu je dosadno u ljubavnim vezama. Njegov prvi "klijent" bio je bračni par koji danas ima dvoje djece od četiri godine i 14 mjeseci, oboje "zahvaljujući" Kajlovim donacijama.

3

- Ako neko u Ujedinjenom Kraljevstvu želi moje usluge, rado ću doputovati. Otišao bih bilo gdje ako je potrebno pomoći ženama. Iz ponude isključujem Severnu Koreju, kao i rat.om zahvaćena područja.

Dodaje i kako uvijek provjeri finansijsko stanje žene, kako dijete ne bi živjelo u neimaštini.

4

Takođe, kaže da klijentikinje moraju da mu navedu dobar razlog zašto su odabrale njega, a ne odlazak u banku spe?me.

Sebe je opisao kao osobu koja dolazi iz dobre porodice, a oba roditelja su visoko obrazovana - majka radi kao programerka, a otac kao advokat. 

5

Tvrdi kako za njega nije klasična roditeljska uloga, ali osjeća zadovoljstvo u činjenici što ipak ima djecu. Voleo bih da za dvadesetak godina napravi veliku žurku za Dan očeva gdje će biti sva njegova biološka djeca. Što se tiče njegovih roditelja, ne može se reći da su najsretniji s njegovim izborom - podržavaju ga, ali ga majka neprestano podsjeća kako to zapravo nisu njegova djeca.

6

- Sve u svemu, ne protive se jako. Moj brat zarađuje puno novca, a ja imam puno djece, rekao je on.

- Njegovo razmišljanje je čudno, egoistično i iskreno. Kao da misli da posjeduje tu djecu - jedan je od komentara ljudi na internetu.

Ne propustite