UŠLI SU DANAS NA DUŠKOV PROFIL I UHVATILI SE ZA GLAVU KAD SU OVO UGLEDALI: Sad je sve gotovo!

Kiosk
UŠLI SU DANAS NA DUŠKOV PROFIL I UHVATILI SE ZA GLAVU KAD SU OVO UGLEDALI: Sad je sve gotovo!
.

Nakon što su u javnosti procurile Jelenine fotografije i navodne poruke koje je slala Ognjenu Vranješu, Duško Tošić se nije oglašavao u medijima.

DŽEKO UGLEDAO KARLEUŠIN VIDEO, PA ISPOD OSTAVIO REAKCIJU: Cijela BiH na nogama, ŠTA ĆE AMRA NA OVO REĆI? (FOTO)​

Nogometaš je mudro šutio, ali njegov današnji potez je pokazao koliko ga sve ovo ipak dotiče.

dusko-tosic-jelena-karleusa-830x0

Naime, Tošić je očito pobjesnio, pa je ovaj njegov korak sve rekao.

On je na svom profilu na instagramu blokirao sve medije, i time jasno pokazao da ga afera u kojoj su glavni akteri njegova supruga i fudbaler Ognjen Vranješ, kao i on sam, i te kako dotiče.

1

Duško Tošić, srpski nogometaš i suprug pjevačice Jelene Karleuše, ima životnu priču vrijednu filmskog scenarija. Iako ga mnogi poznaju tek kao njezina supruga, a neki tek kao nogometaša, iza ovog čovjeka stoji i nevjerojatna priča o odrastanju.

aa1

Duško je rođen u jednom malenom selu Orlovat u blizini Zrenjanina, a njegovi roditelji morali su ga, zbog neimaštine, dati u dom za nezbrinutu djecu. Iako je u svojem domu imao puno ljubavi, njegova je obitelj bila siromašna i zato je završio u domu ''Angelina Kojić Gina'', gdje se školovao, ali usput i trenirao nogomet. Njegov je put bio trnovit i nije mu bilo lako doći do glamura, mnogo novca i popularnosti koju danas uživa.

a

Tošić je tako živeći u Domu imao redovite obroke, što je bilo jako važno za njegov razvoj. Njegovi su roditelji uvijek bili dobri i pošteni ljudi, a poslavši ga u internat, spasili su mu odrastanje. On im je na tome uvijek bio zahvalan jer je tako dobio mogućnost trenirati nogomet i ostvarivati svoj dječački san.

aa4
Prije nego što je završio u Domu, znao je iskradati se iz kuće i odlaziti kod komšije koji su imali televizor kako bi gledao utakmice. Nakon što je otišao iz rodne kuće, nogomet je trenirao na školskom igralištu.

a1

Seniorsku karijeru započeo je u OFK-u Beograd, a do sada je nastupao u dresovima francuskog, njemačkog, engleskog i turskog kluba, kao i beogradske Crvene zvezde. U dresu reprezentacije Srbije prvi put je zaigrao još 2006. godine, a od tada je i redovan član prvog tima Srbije.

a3

Danas je profesionalni nogometaš koji trenutačno igra na poziciji lijevog beka u kineskom prvoligašu Gvangžu R&F te reprezentaciji Srbije.

aa3

JELENA MOLILA DA JOJ SAMO NE DIRAJU DJECU: Vranješ je sada uradio nešto JOŠ GORE, OVO JE SRAMOTA

 

Ne propustite