Tko je Duško Tošić, muž Jelene Karleuše? Ovo je njegova nevjerovatna priča koja će vas RASPLAKATI

Kiosk
Tko je Duško Tošić, muž Jelene Karleuše? Ovo je njegova nevjerovatna priča koja će vas RASPLAKATI
.

Duško Tošić, srpski nogometaš i suprug pjevačice Jelene Karleuše, ima životnu priču vrijednu filmskog scenarija. Iako ga mnogi poznaju tek kao njezina supruga, a neki tek kao nogometaša, iza ovog čovjeka stoji i nevjerojatna priča o odrastanju.

aa1

Duško je rođen u jednom malenom selu Orlovat u blizini Zrenjanina, a njegovi roditelji morali su ga, zbog neimaštine, dati u dom za nezbrinutu djecu. Iako je u svojem domu imao puno ljubavi, njegova je obitelj bila siromašna i zato je završio u domu ''Angelina Kojić Gina'', gdje se školovao, ali usput i trenirao nogomet. Njegov je put bio trnovit i nije mu bilo lako doći do glamura, mnogo novca i popularnosti koju danas uživa.

a

Tošić je tako živeći u Domu imao redovite obroke, što je bilo jako važno za njegov razvoj. Njegovi su roditelji uvijek bili dobri i pošteni ljudi, a poslavši ga u internat, spasili su mu odrastanje. On im je na tome uvijek bio zahvalan jer je tako dobio mogućnost trenirati nogomet i ostvarivati svoj dječački san.

aa4
Prije nego što je završio u Domu, znao je iskradati se iz kuće i odlaziti kod komšije koji su imali televizor kako bi gledao utakmice. Nakon što je otišao iz rodne kuće, nogomet je trenirao na školskom igralištu.

a1

Seniorsku karijeru započeo je u OFK-u Beograd, a do sada je nastupao u dresovima francuskog, njemačkog, engleskog i turskog kluba, kao i beogradske Crvene zvezde. U dresu reprezentacije Srbije prvi put je zaigrao još 2006. godine, a od tada je i redovan član prvog tima Srbije.

a3

Danas je profesionalni nogometaš koji trenutačno igra na poziciji lijevog beka u kineskom prvoligašu Gvangžu R&F te reprezentaciji Srbije.

aa3

JELENA MOLILA DA JOJ SAMO NE DIRAJU DJECU: Vranješ je sada uradio nešto JOŠ GORE, OVO JE SRAMOTA

Ne propustite