JELENA STIGLA NA SNIMANJE "ZVEZDE GRANDA", ALI KAD SE OKRENULA ZANIJEMILI SU: Više ne izgleda ovako, POTPUNA PROMJENA (FOTO)

Aktuelno
JELENA STIGLA NA SNIMANJE "ZVEZDE GRANDA", ALI KAD SE OKRENULA ZANIJEMILI SU: Više ne izgleda ovako, POTPUNA PROMJENA (FOTO)
.

Pjevačica Jelena Karleuša i danas je došla na snimanje "Zvezde Granda" i to u pratnji svog menadžera Zorana Birtaševića koji je pomno prati nakon povratka u Srbiju.

 "JELENINE KĆERKE SVJEDOCI AFERE SA OGNJENOM": Karleušu uhvatile u hotelu, nije imala ništa na sebi (FOTO)​

1

2

3

Pjevačica se i ovog puta trudila da što brže uđe u studio i pri tome izbjegne novinare, ali ovog puta je nosila malo veselije boje: kratak narandžasti top, lice je sakrila naočarima, a mnogi su primijetili da JK ima novu frizuru.

5

4

6

7

8

9

Inače, pjevačica je jučer na svom profilu objavila video kako ulazi u studio, a onda je napisala potresan status:

dusko-tosic-jelena-karleusa-830x0

"Bolesna medijska hajka ne prestaje. Zlo koje je mojoj porodici i meni učinjeno bolesnim lažima, nemjerljivo je. Nikada nikoga nisam ub.ila, ukrala ili uradila nešto loše, naprotiv, čitav život sam posvetila pomaganju ljudima i životinjama. Neka čitav Balkan, čitav svijet gleda medijsko, psihološko, bezumno kas.apljenje jedne žene, njene porodice, imena, časti, osnovnog ljudskog dostojanstva - i neka ćuti. Za kraj, apelovaću. Ne stavljajte mi djecu na naslovne strane. Ne koristite moju djecu u vašim bolesnim željama da meni naudite. Ima li u vama bar malo ljudskosti ili ste jednostavno monstrumi koji uživaju u zlostavljanju i nasilju, lažima i mržnji....?" - napisala je Jelena.

ŠAKO POLUMENTA OTKRIO O KARLEUŠI NEŠTO ŠTO NIKO NIJE ZNAO: Vidio je njene slike, A ONDA OVO REKAO, JELENA NE MOŽE DA VJERUJE!

(Foto: Kurir.rs)

 

Ne propustite