"JELENINE KĆERKE SVJEDOCI AFERE SA OGNJENOM": Karleušu uhvatile u hotelu, nije imala ništa na sebi (FOTO)

Show
"JELENINE KĆERKE SVJEDOCI AFERE SA OGNJENOM": Karleušu uhvatile u hotelu, nije imala ništa na sebi (FOTO)
.

Dokaza o navodnoj aferi Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa sve je više. 

Jedan od onih koji ukazuju na to da je pop diva vodila razgovre iz kreveta tokom kojih je bez odjeće ukazuje i video koji su slučajno napravile njene kćerke.

jelena1

U jeku  skandala isplivao je snimak Jelene Karleuše iz hotelske sobe u kojoj su je kćerke Atina i Nika zatekle poptuno bez odjeće, ogrnutu samo čaršafom. Da nije očekivala da joj djeca upadnu u sobu vidjelo se po situaciji u kojoj se pjevačica našla, a obzirom na to da na snimku ima identičnu frizuru kao sa snimka sa Ognjenom koji je napravila na Akropolju postavlja se pitanje da upravo i ovaj video nije nastao u istom vremenskom intervalu kada se viđala sa fudbalerom, prenosi republika.rs. 

vranjes

JELENA NIJE SKIDALA NAOČALE, SVUDA JE NOSILA KUTIJU LIJEKOVA SA SOBOM: Snežana otkrila kako je pjevačica stvarno poslije snimanja, SADA JE SVE JASNO

Podsjetimo Ognjen je izjavio kako je video njene kćerke, a nedavno se pisalo i o tome kako ga je Jelena predstavljala svojoj djeci kao doktora koji je došao da pregleda mamu kada su se sastajali u njenoj kući u Beogradu. 

 

 

Ne propustite