KAKO JE MOGAO? Dečko je ostavio jer ima tumor na mozgu, a trebali su se vjenčati

Aktuelno
KAKO JE MOGAO? Dečko je ostavio jer ima tumor na mozgu, a trebali su se vjenčati
.

Emily Nicholson (24) iz Velike Britanije šokirala se kada su joj u februaru 2016. godine liječnici rekli da ima tumor na mozgu - astrocitoma (najčešći oblik tumora na mozgu kod odraslih ljudi).

Godinu dana kasnije prognoze su bile još strašnije - rekli su joj da još ima između 12 i 18 mjeseci života. Plakala je dugo, no odlučila je obrisati suze i nastaviti s planovima za vjenčanje. Međutim,ubrzo je uslijedio još jedan šok i duboko razočaranje. Zaručnik Jamie Smith (24) ostavio ju je tjedan dana prije vjenčanja, i to porukom na Facebooku.

Nesretna djevojka vjeruje da je to napravio zato što se naglo udebljala, a uzrok tome bili su steroidi koje je uzimala kao dio plana liječenja. Kaže da se u šest tjedana udebljala za pet konfekcijskih brojeva, dobila je 30 kilograma.

 Napisao je da više ne želi biti sa mnom i da me već dugo ne voli. Bilo je užasno. Plan je bio da se vjenčamo u kolovozu 2016. godine, no morali smo to odgoditi do ožujka 2017. godine jer sam išla na operaciju. Pričali smo i o tome da bih mogla jajašca dati smrznuti kako bi jednog dana mogli imati djecu pomoću medicinski potpomognute oplodnje - rekla je

Jasno je naglasio da me ne voli. Osjećala sam da je to zbog mojeg izgleda i onoga što mi se dogodilo. Sada ne osjećam ništa prema njemu. Povrijedio me, ali nema smisla uznemiravati se zbog toga. Moram biti jaka u svemu tome - rekla je.

Ne propustite