Ukoliko stalno postavljate OVO pitanje, šanse da odete na drugi spoj su NIKAKVE!

Ljubav
Ukoliko stalno postavljate OVO pitanje, šanse da odete na drugi spoj su NIKAKVE!
.

Kada su veze i izlasci u pitanju, morate znati da su prvi spojevi  ponekad jako neugodni. Kada upoznajete nekoga, teško je ostati opušten i sjetiti se svega što ste ga htjeli pitati i reći o sebi. Tu je i nervoza, a osoba preko puta vas je možda čak i nervoznija od vas pa to može još zakomplikovat situaciju. Ipak, ne bi vam trebalo biti teško zapamtiti jednu rečenicu koju biste  trebali izbjegavati na spojevima.

couple

Psihologinja i autorica knjige “Facebook veza: Od prvog spoja do srodnih duša”, Paulette Sherman upozorila je da biste na prvom spoju trebali izbjegavati općenita pitanja, poput: “Reci mi nešto više o sebi”, jer tako otvarate preširoku paletu tema i dovodite osobu s kojom ste na spoju u neugodnu situaciju.

Za prvi spoj pričajte o zanimljivim situacijama iz svoga života, postavljajte direktna pitanja, pokažite da ste duhoviti i zanimljivi, ali ni u kom slučaju nemojte vršiti pritisak na osobu preko puta vas. Također, budite što prirodniji, nemojte koristiti previše šminke i odjeću koju nosite za noćne klubove. Budite ono što jeste, jer ako bude trebalo biti tako, osoba će se zaljubiti u vas zbog vaše unutrašnjosti. 

Ne propustite