Bojimo se da vam ovo saopštimo: Ova 3 horoskopska znaka očekuje najgori februar u životu

Kiosk
Bojimo se da vam ovo saopštimo: Ova 3 horoskopska znaka očekuje najgori februar u životu
.

Nije nimalo prijatno nekome saopštiti da je pred njim najgori mjesec u godini
Ne možemo da zanemarimo činjenicu da se astrološke prilike mijenjaju iz mjeseca u mjesec, a ovaj februar dugo će da pamte Rak, Škorpija i Ribe.

 d2
 
Svjetlo u mraku ipak se nazire, ali smo nažalost navikli da sve što se dešava kada smo u lošem periodu posmatramo kao loše. Imajte na umu da poslije kiše uvijek dođe sunce kao i da na kraju svakog tunela stoji svjetlo. Evo šta to očekuje svakog od ova tri pripadnika Zodijaka u februaru mjesecu.

Rak - Osjećate da vas emocije savladavaju

d1

Sa Sunčevom energijom i revitalizacijom u vašoj osmoj kući intimnosti, veoma ste emotivni. Sunce baca svjetlo na vaše lične promjene još od kako je godina počela. Uprkos tome koliko je divno sve išlo do sada, vi ste Rak koga lako preplave emocije, a sezona Vodolije neće stići da vam na vrijeme olakša situaciju. Vjerujte nam, moglo j eda bude i gore, zato se ne nervirajte. Mnogo.

Škorpija - Niste raspoloženi ni za koga i ni za šta

d1

Vi ste “vuk samotnjak” Zodijaka, ali samo zato što Vodolija vlada vašom četvrtom kućom doma i osnovom vaše duše. To znači da iza stidljive fasade i opsesivne ličnosti, Škorpije su prirodno nezavisne i vole slobodu. Zato niste raspoloženi da se socijalizujete ili da se bavite ljudima uopšte. Pokušajte da objasnite to prijateljima i rođacima. Škorpije su intenzivne, ali ljudi postaju veoma lako opsjednuti njima, ako ne i više.

Ribe - Ne znate ni sami da definišete kako se osjećate

ss

Samo sve u okviru granica, Ribe. Ipak, februar je mjesec kada vi slavite rođendan, ali ćete morati da dočekate vaš momenat. Ovo je vreme vašeg povlačenja i regeneracije prije nego opet zablistate. Ovo je vaš trenutak da se sakrijete iza zavjese i pripremite se i mentalno i duhovno. Sa time dolazi i novo raspoloženje i neke čudne i uvrnute situacije, ali sve je to prolazno. U međuvremenu, uživajte u tišini i iskoristite svu prednost toga što ste sami jer sigurno nećete da zažalite zbog toga.

Promijenila je boju kože, uložila preko pola miliona eura u svoj izgled, a sada tvrdi da će roditi bebe tamne puti

Ne propustite