GOVOR TIJELA SVE KAŽE: Obratite pažnju na ove detalje i odmah ćete znati da li se nekome sviđate

Ljubav
GOVOR TIJELA SVE KAŽE: Obratite pažnju na ove detalje i odmah ćete znati da li se nekome sviđate
.

 Prvi sastanci su uvijek nepredvidljiivi i mogu da budu puni mješovitih poruka za koje ne znamo šta tačno znači. Međutim poznavanje govora tijela olakšaće vam razumijevanje partnera s kojim ste izašli na ljubavni sastanak - kaže antropolog Helen Fišer naglašavajući da pivlačnost nastupa u sekundi.

- Ukoliko vam se partner konstano približava on vam poručuje da je zainteresovan za vas, naročito ako ste u društvu - kaže psihoterapeut Pol Hokmajer.

Ako vas partner na prvom sastanku dugo gleda u oči to znači da želi da uspostavi vezu sa vama.

Jedan od znakova da privlačite osobu s kojom ste izašli na sastanak su i proširene zjenice.

- Ukoliko se zjenice vašeg partnera šire kada vas pogledaju to znači da mu se sviđa ono što vidi - rekao je Trejsi Braun, stručnjak za govor tela.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-zaljubljenost-ljubezen-partnerski-odnos

Nožni prsti, takođe, mogu da vam otkriju mnogo toga. Naime, stopala okrenuta u vašem smeru su signal tajne ljubavi, kao i prekrštene noge i usiljen osmijeh koji se prepoznaje po tome što se zadržava na usnama.

Ako vaš partner zamuckuje i ima poteškoća sa normalnim izgovaranjem bilo čega ili se ponaša čudno tokom celog sastanka velike su šanse da mu se zapravo mnogo sviđate.

Iz svega ovoga proizilazi da se zaljubljenost u našem tijelu itekako manifestuje. Širenje zjenica, zamuckivanje i čudno ponašanje otkriva sve. Potrebno je samo da obratite pažnju.

Ne propustite