KONAČNO RIJEŠILA PROBLEM S OTEČENIM NOGAMA: Evo kako se Jessica bori sa problemima u trudnoći

Mame i bebe
KONAČNO RIJEŠILA PROBLEM S OTEČENIM NOGAMA: Evo kako se Jessica bori sa problemima u trudnoći
.

Trudnoća na svakoga djeluje drugačije, tako da neke žene skoro da i ne osjete promjenu koju donosi drugo stanje, a neke ipak imaju više problema. Jedna od ovih koje imaju problematične trudnoće je i Jessica Simpson.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tenyearchallenge (???? @backgrid_usa)

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on


Pjevačica se tokom posljednje trudnoće ugojila čak 40 kilograma, a najveći problem su joj njene natekle noge i stopala zbog kojih je prethodnih mjeseci trpila jake bolove.
Ona se na društvenim mrežama nedavno požalila kako nije u stanju hodati te da svakodnevno trpi bolove u nogama, pokazavši svojim fanovima kako zaista izgledaju njena natekla stopala. Ipak, da je njenim mukama došao kraj, potvrdila je pjevačica koja se pohvalila novim izgledom. Iako su još uvijek natekla, njena stopala izgledaju znatno bolje nego ranije, a lijek je pronašla u drevnoj kineskoj terapiji “cupping”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cupping ????

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on


Riječ je drevnoj kineskoj metodi liječenja vrućim čašama. Naime, staklene čaše se zagrijavaju i stavljaju na kožu na nekoliko minuta, a krajnji rezultat je aktiviranje limfnog sistema, poboljšanje cirkulacije, oslobađanje toksina i izbacivanje viška vode iz organizma. Ovu metodu preporučila je svim trudnicama koje baš kao i ona, imaju iste probleme.

Ne propustite