NOVI HIT! Kesić gledao Jelenine slike, pa urnebesno prokomentarisao AFERU JK! OVO MORATE VIDJETI (VIDEO)

Show
NOVI HIT! Kesić gledao Jelenine slike, pa urnebesno prokomentarisao AFERU JK! OVO MORATE VIDJETI (VIDEO)
.

Zoran Kesić prokomentarisao aferu Jelene Karleuše, pa raspakao od smijeha sve prisutne.

1-90-e1547976924474-750x477

Voditelj je pokušao da "ublaži" detalje za slučaj da ga slušaju i djeca, ali svakako je u svom stilu "pogodio pravo u centar". Otkako su e ksplicitne fotografije, snimci i navodna prepiska ugledali svjetlost dana, pjevačica JK našla se u samom centru skandala.

ooo

Pošto je objasnila da je u pitanju montaža i da će oni koji pokušavaju da naude njoj i njenoj porodici biti pravno gonjeni, otišla je kod supruga u Kinu, gdje su zajedno sa kćerkama proslavili njegov rođendan.


 

 

"Karleuša je navodno slala tu kaprićozu fudbaleru Vranješu koji igra u Belgiji, zašto? U Belgiji ima čokolade, piva, ali nema mnogo picerija. Ona je vjerovatn željela da pomogne kolegi svog supruga. Da mu se nađe, da pregrmi... a vruća, tek izašla iz peći... curi ona gorgonzola, malo se i osjeća", ispričao je on, a svi prisutni prasnuli su u smijeh.

 

S druge strane bosanski fudbaler Ognjen Vranješ, kako se sumnja u javnosti, ne odustaje od pjevačice i šalje joj tajne poruke putem Instagrama. Naime, samo dan nakon što je internetom protutnjala fotografija Jeleninioh nogu, on je učinio isto!

U kopačkama, najvjerovatnije pred trening, sjeo je u isti položaj kao i pjevačica i snimio kratak video.


HOĆE LI OBJAVITI? Vranješ u svom telefonu ima VIDEO snimak sa Jelenom za koji ona nudi 300 000 eura samo da ga javnost ne vidi!

Ne propustite