HOĆE LI OBJAVITI? Vranješ u svom telefonu ima VIDEO snimak sa Jelenom za koji ona nudi 300 000 eura samo da ga javnost ne vidi!

Show
HOĆE LI OBJAVITI? Vranješ u svom telefonu ima VIDEO snimak sa Jelenom za koji ona nudi 300 000 eura samo da ga javnost ne vidi!
.

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ imaju svoj ''kućni'' film koji bi svakog trenutka mogao da osvane u javnosti! Pjevačica i njen ljubavnik snimili su se tokom intimnih odnosa u augustu 2017. godine, a oni koji su vidjeli njihovu akciju u krevetu kažu da bi im svi pozavidjeli.

Ognjen i Jelena su dugo držali video u svojim telefonima, a kada je Duško provalio da ga Jelena vara, ona je svoj obrisala. Međutim, fudbaler i dalje ima njihov snimak u telefonu i čuva ga kao poslednji adut u aferi koja već danima drma cijeli Balkan. JK to zna i ne žali para da otkupi snimak koji može da joj uništi život.

"Klip traje nešto duže od tri minuta i veoma je eksplicitan. Sačuvali su ga u svojim telefonima na kojima oboje imaju šifre, tako da nisu brinuli da bi on ikada mogao da ugleda svetlost dana. Ognjen ga je pokazao nekim svojim kolegama iz bosanske reprezentacije i najbližim prijateljima."

jelena1

Pop diva je u strahu da bi njen bivši ljubavnik mogao da zloupotrebi njihove najintimnije trenutke i to baš sad kada joj je brak sa Duškom Tošićem na staklenim nogama. Zato je Ognjenu ponudila pravo bogatstvo da otkupi njegov snimak.

"Ona zna da postoji opasnost da eksplicitni video svakog trenutka dospe u javnost i ne žali para da to spreči. Odmah je pozvala Vranješa i ponudila mu 300.000 evra za njihov zajednički snimak. On nije hteo ni da čuje za to, samo joj je tresnuo slušalicu. Svestan je da je sada drži u šaci, a novac mu nikad i nije bio motiv da pikantne detalje iz njihove veze obelodani", zaključuje izvor blizak Vranješu.

 

Ne propustite