Karleuša čestitala Dušku rođendan, pa je odmah IZMIJENILA ono što je napisala, ali PREKASNO: VIDITE LI ŠTO JE HTJELA SAKRITI?

Show
Karleuša čestitala Dušku rođendan, pa je odmah IZMIJENILA ono što je napisala, ali PREKASNO: VIDITE LI ŠTO JE HTJELA SAKRITI?
.

Pjevačica Jelena Karleuša i njen muž, fudbaler Duško Tošić, već danima se nalaze u žiži interesovanja javnosti, zbog njene afere sa Ognjenom Vranješom. Supružnici su danas pokazali kako proslavljaju Duškov rođendan u Kini, a Jelenina čestitka zaintrigirala je mnoge.

q
 
Karleuša je prije nekoliko dana otišla u ovu azijsku zemlju, ne bi li se sklonila od priča o njoj i Vranješu, koje ne prestaju da kruže.

Jelena Karleuša je u toku današnjeg dana prvobitno napisala "birthday boy" ("rođendanko") u opisu fotografije na kojoj vidimo kako pozira sa suprugom, a dodala je popularni "emodži" torte.

 q1

Međutim, malo potom Jelena se predomislila, pa je prepravila opis slike, odnosno čestitku Dušku povodom 34. rođendana.

q2
Jelena je dodala sličice poklona, srca i torti, a ovim putem je možda željela svima da poruči kako ga obasipa pažnjom.

q4

Podsjetimo, "Blic" je prvi pisao o aferi Jelene Karleuše i fudbalera Ognjena Vranješa, a u javnost su dospjele njihove prepiske, kao i nage fotografije, dok članica žirija "Zvezda Granda" tvrdi da je posrijedi montaža. Vranješ je istakao da je blizak sa Jelenom već dvije godine, što je šokiralo mnoge.

jelena9
 
Ognjen Vranješ se na društvenim mrežama oglasio na Tošićev rođendan.

jelena-i-vranje

JELENA NAPISALA VRANJEŠU DA JE U DRUGOM STANJU: Njegova reakcija da će dobiti naslijednika sa Karleušom je ZAPREPASTILA i samu pjevačicu

Ne propustite