JELENA NAPISALA VRANJEŠU DA JE U DRUGOM STANJU: Njegova reakcija da će dobiti naslijednika sa Karleušom je ZAPREPASTILA i samu pjevačicu

Show
JELENA NAPISALA VRANJEŠU DA JE U DRUGOM STANJU: Njegova reakcija da će dobiti naslijednika sa Karleušom je ZAPREPASTILA i samu pjevačicu
.

Priče o navodnoj aferi između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa ne prestaju. 

Kako piše Kurir, ljubav je bila toliko jaka da je pjevačica željela da rodi dijete bosanskom fudbaleru. 

vranjes-i-jelena2

Prema informacijama koje Kurir posjeduje, ali i porukama koje su razmjenjivali, Jelena je u jednom trenutku njihove veze posumnjala da je u drugom stanju. 

Pjevačica se , prema riječima Kurirovog izvora, požalila sportisti da je bole grudi i da možda čeka njegovo dijete.

jelena-ns

jelena8

PRIJATELJI OGNJENA VRANJEŠA NAKON AFERE SA JELENOM NOSE OVE HIT MAJICE: Danima ćete se smijati kad pročitate (FOTO)

 

- Između Jelene i Ognjena se rodila jaka ljubav i strast, iako je sve počelo bezazleno i preko Instagrama. To je trajalo pune dvije godine i najbliži ljudi iz pjevačicinog okruženja znaju šta su sve njih dvoje proživjeli. Bilo je tu i suza i smijeha, briga, putovanja, a u naletu najveće ljubavi čak i želja da dobiju zajedničko dijete. Jelena je nekoliko puta Ognjenu govorila da bi voljela nasljednika s njim, a jednom mu je čak napisala u poruci da je bole grudi i da sumnja da je trudna. S obzirom na to da je dva puta rađala, simptome koje je imala su je naveli da posumnja na to - priča  izvor blizak Karleuši.

jelena9

On kaže da fudbaler Anderlehta nije bježao od odgovornosti kada mu je saopštila tu radosnu vijest.

- Ognjen voli decu i normalno da je želio da mu Jelena rodi dijete jer ju je mnogo volio. Štaviše, on joj je i govorio da ako se ispostavi da je zaista trudna, zadrži dete i da će sve zajedno izgurati. Ma, on je nju u svemu podržavao. Sve je radio samo da ona bude zadovoljna. Najsretniji je bio kada mu je rekla da joj napravi dijete. On nije znao da li se šali ili ne, ali mu je bilo drago - kaže  sagovornik Kurira.

jelena4

Međutim, Jelena je, prema riječima ovog izvora, Vranješu davala lažnu nadu da će se razvesti od supruga Duška Tošića, s kojim ima dvije kćerke.

jelena

- Govorila mu je da ne može više da živi lažnim životom, da je muči to što je javna ličnost i što su sve oči uperene u nju, ali da će pronaći rješenje da se razvede. Naravno, to se nikada nije dogodilo. Planirali su zajednički život i krili bi se, ako treba i narednih godina, ali je Duško pronašao njihove prepiske i tako se njihova ljubav i završila. Zapravo, oni nisu ni raskinuli, nego je ona shvatila da je pogriješila i zato sad na sve načine pokušava da sačuva brak - završava izvor.

Ne propustite