SAD JE PRETJERAO, MACA JE UGLEDAO JELENINE SLIKE NA INTERNETU, PA DAO BRUTALAN KOMENTAR: Teško njemu kad ovo DUŠKO VIDI!

Kiosk
SAD JE PRETJERAO, MACA JE UGLEDAO JELENINE SLIKE NA INTERNETU, PA DAO BRUTALAN KOMENTAR: Teško njemu kad ovo DUŠKO VIDI!
-

Pjevačica Jelena Karleuša se već danima ne oglašava po pitanju skandala na relaciji Vranješ - Karleuša -Tošić. 

karleusa-i-vranjes

Pjevačica je do sada dobila mnoštvo komentara podrške od svojih kolega, ali ne i od Dragana Marinkovića Mace.

1

Dragan Marinković Maca okačio je post na svom Instagram nalogu u kome je napisao: 

"Draga JK, poslije J nema K".

47693821-341330406456493-450622313840311933-n

Podsjećamo, brojne ličnosti iz javnog života dale su podršku Jeleni na društvenim mrežama, a ovo su samo neki od njih.

ACA LUKAS

Aca Lukas žestokom porukom oglasio se putem svog Instagram naloga, u znak podrške Jeleni Karleuši u sukobu sa Ognjenom Vranješom!

 dd
 
Kako je napisao, da je Vranješ pravi muškarac - nikada ne bi udario tako nisko.

d2

- Podrška za drugaricu i koleginicu! Ne daj se jelena, za druge ne znam, ali ja sam uz tebe!!! Muškarci koji trtljaju okolo sa kojom su ženom spavali su indijanci!!! Muškarci koji trtljaju okolo da su sa nekom ženom spavali, a da to nisu radili su indijančine!!! - počeo je Lukas.

dd4

- Muškarci koji se i pored toga što znaju da pravi muškarci nikada ne udaraju nikako, a kamoli nisko, na žene, i koji se trude iz petnih žila da dokažu to sto bi želeli da rade sa njom a nisu, i to ni manje ni više nego javnosti , e ti muškarci su ozbiljno zlo, ozbiljno oboljeli od kompleksa niže vrijednosti, i nisu nikakvi mangupi, "ni sa ove ni sa one strane Drine" (kako pročitah neki dan u jednoj nebuloznoj izjavi nekog fudbalera, koji hoće da bude mangup), oni su samo mangupi, za u Drinu!!! Sramota!!! - poručio je Lukas.

df

Podsjetimo, Vranješ je na društvene mreže i u pojedine medije "gurnuo" eksplicitne fotografije na kojima je navodno Jelena.

d1

Pjevačica se nakon ovoga oglasila brutalnim otvorenim pismom o Vranješu, da bi kasnije objavila njegovu uplakanu sliku, kao i skandalozne poruke koje joj je navodno poslao, a onda i fotografiju po lnog organa za kog je napisala da je njegov.

SEKA ALEKSIĆ

Pjevačica je, na veliko iznenađenje svih koji znaju da Jelena i ona ne razgovaraju, podržala Karleušu.

1

- Bez obzira na sve! Treba imati u vidu da ova žena ima prije svega dvoje djece! Da je majka, kćerka, supruga... Ne stajte joj na muku! Ljudski je! - napisala je Seka.

ANA BEKUTA

- Ničiji intimni život me ne zanima - bila je kratka Ana.

f

 

MARIJA ŠERIFOVIĆ

Marija, kao Jelenina dobra prijateljica, nije mogla da šuti, te je na svom Instagram profilu objavila njihov zajednički snimak na kojem zajedno sa Jelenom vrište od smijeha.

Marija je u opisu samo kratko napisala:

"Smijaćemo se opet!"

1

Ne propustite