SKANDAL SE NASTAVLJA, OBJAVLJENA NOVA PORUKA JELENE I VRANJEŠA: "Ljubiš se sa najstrašnijim silikonskim usnama, gorim..."

Show
SKANDAL SE NASTAVLJA, OBJAVLJENA NOVA PORUKA  JELENE I VRANJEŠA: "Ljubiš se sa najstrašnijim silikonskim usnama, gorim..."
.

Nakon brojnih fotografija i prepiski koje su procurile u javnost, Srpski telegraf je došao do nove prepiske. 

vranjes-i-jelena

Naime, Karleuša je u noći 23. maja 2018. godine uputila niz poruka Ognjenu Vranješu zato što je saznala da je sa pjevačicom Katarinom Grujić. 

poruka1

 Na printskrinu vidi se da je Jelena pisala Ognjenu SMS, a uputila mu je više poruka. Jedna poruka je vidljiva, dok su ostale u nizu skrivene.

- Šalješ cvijeće nesretnicama. Ljubiš se sa najstrašnijim silikonskim usnama, gorim od Mimi Oro... Je*eš najgore kurve kafanske, dodirnuo si dno - napisala je Jelena Vranješu u prvoj poruci.

vranjes

SLIKA NA INSTAGRAMU SVE OTKRILA: Pogledajte kako je Karlueša iskoristila MAJKU da bi vidjela Vranješa

- Jelena je smatrala da je on samo njen jer mu je ona objasnila situaciju u svom braku i dokazala mu da je njen i Duškov odnos čista formalnost zbog medija, pa je mislila da će on biti odan njoj. Kada je saznala da se smuvao sa Kaćom, ona je doživjela nervni slom. Prvo ga je zvala, a pošto se nije javljao, uslijedile su poruke u kojima je najstrašnije ispljuvala prvo Kaću, koju je nazvala kafanskom ku**om, prljavušom, silikonušom i ostalim pogrdnim imenima, a onda njemu rekla da je nula od muškarca kad se zadovoljava takvim ribama. Ona se osjetila prevareno iako je bila svjesna da ni ona ne može da se prepusti samo Ognjenu - rekao je dobro obaviješten izvor za Srpski telegraf.

vranjes-karleusa-kolaz

Podsjetimo, afera u čijem se epicentru našla pjevačica Jelena Karlueša potresla je Balkan. 

katarina-grujic-foto-srbijadanas

DRAMA, KARLEUŠA OTKRILA SVE PRIJATELJICI: "Sada je definitivno kraj"

Tokom ljubavi za koju fudbaler tvrdi da je trajala dvije godine, Karleuša i Ognjen raskidali su više puta, a u jednom od prekida Vranješ je uplovio u vezu sa pjevačicom Katarinom Grujić.

Ne propustite