SLIKA NA INSTAGRAMU SVE OTKRILA: Pogledajte kako je Karlueša iskoristila MAJKU da bi vidjela Vranješa

Show
SLIKA NA INSTAGRAMU SVE OTKRILA: Pogledajte kako je Karlueša iskoristila MAJKU da bi vidjela Vranješa
.

Nakon što je skandal o navodnoj prevari zaprepastio javnost, Jelena se na sve načine trudi da demantuje poruke, slike i snimke sa Ognjenom Vranješom. 

Svaki dan izlazi po jedan detalj ove afere godine.

jelena9

Međutim, nikome nije palo na pamet kako je Jelena tada Dušku opravdala odlazak na ovo putovanje. Sada je sve jasno. Na Jeleninom instagram profilu mogu se naći slike Jelene iz Akropolja sa majkom Divnom, pišu srbijanski mediji. 

karleusa1

OBJAVLJENA PORUKA ZBOG KOJE JE DUŠKO EKSPLODIRAO: Da li će joj sada ovo oprostiti?

Na fotografijama koje je Jelena postavila jasno se vidi datum obajve, kao i mjesto, jer se pjevačica tom prilikom čekirala da je u Atini, prenosi Blic. 

karleusa2

Uprkos tome što je pokušala da se na Ognjenove optužbe odbrani snimkom tvrdeći da je bila sama i da je sve fotomontaža, Jelena svugdje ima istu frizuru, kako na snimcima tako i na fotografijama na kojima je sa majkom, što potrkepljuje i datum objave na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsjetimo, Ognjen je snimak postavio na društvene mreže kako bi dokazao da je pjevačica dolazila kod njega u Atinu, gde je u tom trenutku živio jer je igrao za fudbalski klub AEK Atina.

vranjes

Majka Jelene Karleuše, Divna Karleuša drugi put se oglasila nakon kćerkine afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješ. 

Objavila je citat kojim je objasnila da će sve proći, pa tako i ovaj skandal koji je uzburkao cijelu estradu, a po najviše njihovu porodicu. 

divna-i-jelena

- Vrijeme će završiti svaku priču, ono će uvijek reći pravu istinu. Vrijeme ništa ne ostavlja nedovršeno! - napisala je Divna, a uz to je iskoristila priliku da se obrati medijima. 

- Novinari, sad se lijepo okrenite Putinu! Ili su vam ove laži i namještaljke draže? Jelena, voli te mama najviše na svijetu! - napisala je Karleuša. 

 

 

Ne propustite