IAKO JOJ MNOGI NE VJERUJU, ONA JE RODILA ČAK PETORO DJECE: Pozavidjet ćete joj na izgledu njenog tijela

Mame i bebe
IAKO JOJ MNOGI NE VJERUJU, ONA JE RODILA ČAK PETORO DJECE: Pozavidjet ćete joj na izgledu njenog tijela
.

Svaka žena koja ima djecu zna koliko je teško vratiti tijelo u formu nakon trudnoće. Međutim, da se sve može kad se hoće dolazala je Simone Gately (35). Ona  je fitnes model, a kad vidite njezinu savršenu liniju nikad ne biste pomislili da je rodila čak petero djece u razmaku od samo devet godina.

I dok joj se jedni dive, drugi sumnjaju da je djecu rodila surogat majka jer je, s obzirom na izgled, nemoguće da je prošla kroz pet trudnoća.

Simone tvrdi da je tokom svih svojih trudnoća vježbala i pazila na liniju održavajući strogi režim ishrane. Priznaje da bi se udebljala, ali tvrdi da je zahvaljujući zdravoj ishrani i dovoljnoj količini kretanja uvijek brzo skinula višak kilograma.

800x450

U gust raspored i brigu o petero djece uspijeva ugurati čak dva treninga dnevno, a smatra da je za sve zaslužna dobra organizacija.

Nada se će njen primjer podstaći i ostale majke na redovno vježbanje. Otkrila je i nekoliko detalja kako provodi svoje vrijeme.

–Moj dan započinje oko šest ujutro uz trčanje ili šetnju, zatim vodim djecu u školu i obavljam svakodnevne aktivnosti, a popodne ubacim trening. Sve se može uz dobro planiranje i organizaciju, zaključuje Simon.

800x450-1

Ne propustite