Jessica Simpson u teškoj trudnoći: Objavila fotografiju stopala i moli za pomoć

Mame i bebe
Jessica Simpson u teškoj trudnoći: Objavila fotografiju stopala i moli za pomoć
.

Trudnoća na svakoga djeluje drugačije, tako da neke žene skoro da i ne osjete promjenu koju donosi drugo stanje, a neke ipak imaju više problema. Jedna od ovih koje imaju problematične trudnoće je i Jessica Simpson. Pjevačica i manekenka Jessica Simpson posljednjih sedmica ima velikih problema izazvanih trudnoćom, a kako sama kaže, osjeća velike bolove. Iako je već dva puta prošla kroz istu životnu situaciju, Jessica tvrdi kako joj je treća trudnoća do sada najteža te da je njeno tijelo naprosto neprepoznatljivo. Jessica je i tokom prethodne dvije trudnoće nabacila nekoliko kilograma što joj je dodatno otežalo cijelu situaciju, ali su otoci koje ima na svojim stopalima postali neizdrživi pa se tako svojim fanovima požalila na Instagramu, tražeći od njih savjet kako da se izbori sa ovim problemom.

Ima li ovome lijeka? Upomoć!- napisala je očajna pjevačica na svom Instagram profilu pored fotografije na kojoj se vidi njena natečena noga.

Ubrzo je dobila gomilu savjeta svojih fanova. Jedni su bili mišljenja da se radi o uobičajenim problemima koji nastaju u trudnoći, dok su joj drugi savjetovali kako bi ipak trebala kontrolisati svoju ishranu i smanjiti konzumiranje peciva i slatkiša te joj preporučili da se što više odmara i kreće samo po potrebi.

Rezultat slika za jessica simpson trudnoća

Ne propustite