DEFINICIJA LJUBAVI OD AMRE DŽEKO: Evo šta je objavila na Instagramu povodom godišnjice braka

Ljubav
DEFINICIJA LJUBAVI OD AMRE DŽEKO: Evo šta je objavila na Instagramu povodom godišnjice braka
.

Popularni fudbaler Edin Džeko i njegova supruga, uspješna manekenka Amra Silajdžić Džeko, u braku su tri godine, a Amra je povodom godišnjice na svom Instagram profilu objavila emotivnu poruku kojom je dala sasvim novu definiciju ljubavi:

– Popravljaš mi haljinu. Sređuješ kosu. Igraš sa mnom uno, jamb, remi… Smijemo se na sav glas. Ljubiš me svaki put kad imaš priliku. Daješ kompliment. Kritikuješ. Uvijek mogu bolje. Tebi se obraćam za savjete. S tobom odgajam našu djecu. S tobom rastem. S tobom sam sretna. Najsretnija. Evo osmu godinu… Tri kao gospođa Džeko. Voliš me. Volim te – napisala je Amra ispod fotografije s njihovog vjenčanja. 

Podsjećamo, Amra i Edin imaju kćerku Unu i sina Danija, a porodica, uključujući i Amrinu kćerku Sofiju,  živi u Rimu gdje Edin  pruža sjajne partije u dresu velike „Rome“. Da je njihov brak skladan govori i to da Amra ne objavljuje ovakve fotografije i statuse samo na godišnjice, nego svakodnevno pratiteljima pruža uvid u njihov brak, a fanovi su oduševljeni što njima, što njihovim mališanima. 

Slikovni rezultat za amra i edin džeko

Slikovni rezultat za amra i edin džeko

Ne propustite