STIGLA BRUTALNA KAZNA ZA OGNJENA VRANJEŠA, SVI NA NOGAMA: Evo šta mu se desilo!

Kiosk
STIGLA BRUTALNA KAZNA ZA OGNJENA VRANJEŠA, SVI NA NOGAMA: Evo šta mu se desilo!
.

Brojni mediji u našoj zemlji danas su objavili vijest kako Ognjen Vranješ više ne igra za naš nacionalni tim.

Razlozi su jednostavni, Vranješ je vrijeđao navijače, podržavao huliganizam, vrijeđao građevince, istetovirao četničkog vojvodu iz Drugog svjetskog rata, Momčia Đujića… Jučer je objavio stihove iz pjesme Baje Malog Knindže – Ne volim te Alija, posvađao se Duškom Tošićem, udvarao njegovoj supruzi…

Ali tu se lista ne završava.

vranjes1

Čak je i Kineze vrijeđao, nazvavši ih “malim i smrdljivim”.

Podsjećamo, mediji u Srbiji od jučer pišu o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića, a svemu je kumovalo njeno dopisivanje sa Ognjenom Vranješom.

dusko-tosic-jelena-karleusa-e1545554022259

Nakon prvih uzdržanih riječi koje su Duško Tošić i Ognjen Vranješ razmijenili, što preko medija, što lično, kada je Tošić oduzeo mobilni od svoje žene Jelene Karleuše i u njemu našao niz poruka od Vranješa, bosanski reprezentativac se sada razbjesnio i odlučio da Tošića napadne punom snagom, piše "Blic.rs".

ognjenvranjes

Vranješ je u poruci Tošiću iznio niz najcrnjih ps.ovki i uvreda:

- Recite Dušku da **** *****. Slobodno mu to prenesite, toliko od mene. Samo mu slobodno recite da mi ****** *****. J**e mi se, rešava problem svoje žene - poručio je Ognjen Vranješ Dušku Tošiću.

vranjes1

Podsjećamo, Vranješ je prvo poručio da je "Duškova kuća priča po medijima", a Tošić je na pitanja o bračnim problemima sa Jelenom Karleušom izjavio: "Pitajte Ognjena Vranješa! Ako on kaže da je tako - tako je!"

vranjes

Duško je nakon vijesti o razvodu objavio na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj mu društvo prave supruga Jelena i njihove kćerke, a onda je uslijedio i Jelenin komentar.

jelena

Volim te - napisala je Karleuša u komentaru ispod Duškove fotografije.

dusko1

951077-jelena-karleusa-ls

dusko

duskojelena

Podsjećamo, Duško je, kada je saznao za poruke Jelene i Ognjena, svojoj supruzi oduzeo mobilni telefon na nekoliko dana. Takođe, bijesan zbog ovoga što mu je uradila, pozvao je kolegu i sa njim imao žučnu raspravu.

 

Ne propustite