MAME, PAŽNJA! Ovako možete riješiti probleme sa rastom zubića kod beba

Mame i bebe
MAME, PAŽNJA! Ovako možete riješiti probleme sa rastom zubića kod beba
.

Jedan od težih perioda za bebu je svakako onaj kada joj rastu zubići. Nicanje zubića dugotrajan je process koji može itekako namučiti i djecu i roditelje. Od davnina, pa do danas, traže se brojni načini na koje se bebama pomaže kod nicanja zubića, od kojih su neki više, neki manje uspješni, ali svi zajedno daju dobre rezultate - smirenost bebe i manji bolovi koji moraju ispratiti nicanje prvih zubića. 

Ukoliko ste u ovakvoj situaciji, pokušajte mu pomoći i olakšati. Tu su ogrlice za bebe koje se prave od ćilibara, a koriste se kako bi bebe lakše podnijele izrastanje prvih zubića.

Ogrlice se nose oko vrata, uz kožu, a u dodiru sa temperaturom tijela otpuštaju ćilibarsku kiselinu koja prodire u krvotok I na taj način umanjuje bol, ali i smanjuje povišenu tjelesnu temperaturu, koja prati proces nicanja zuba.

Trenutno rješenje uvijek možete pronaću u glodalicama koje možete kupiti u apoteci. Raznih su oblika i boja i bebama su zanimljive pa će se njima ujedno I igrati. Glodalicu najprije dobro operate toplom vodom, onda je ohladite pa je tek tada dajte bebi.

Ne propustite