Ne znate kako preboljeti razvod? Jennifer Aniston ZNA i rado to dijeli sa VAMA

Ljubav
Ne znate kako preboljeti razvod? Jennifer Aniston ZNA i rado to dijeli sa VAMA
.

Razveli ste se ili ste ipak na granici da to uradite ali se bojite kako ćete preboljeti? Glumica Jennifer Aniston otkrila je kako se ona borila protiv depresije poslije razvoda. Naime ona se razvela od drugog muža, glumca Justina Therouxa zbog čega je posljednjih mjeseci prošla kroz veoma buran period. Glumica je nakon razvoda bila pod velikim stresom, a svemu su dodatno “pomogli” mediji koji su konstantno izvještavali o svakom detalju njihovog braka, pa i raskida, što je dodatno povećalo pritisak na samu glumicu. Kako bi se oslobodila velikog pritiska i stresa, glumica je odlučila posjetiti psihologa koji joj je pomogao da se terapijama izbori sa teškim mislima i osjećanjima koja su je opterećivala.

ODLAZAK PSIHOLOGU JE OK

-Potrebno je mnogo terapije, ali definitivno na kraju se sve izliječi i prebrodi- izjavila je Aniston.

Obzirom da je ovo za Jennifer drugi razvod, situacija je utoliko bila teža, a slavna glumica ističe kako je u ovakvim trenucima najbitnije brinuti i misliti o sebi. Aniston se prije nekoliko godina razvela od glumca Brada Pitta, a period nakon toga za nju je bio jako težak budući da je njena tadašnja terapeutkinja preminula, pa je Aniston zbog toga bila još više očajna.

POSVETITE SE SEBI 

Nakon razvoda glumica se posvetila svojoj karijeri i radila je uglavnom ono što želi. Ipsunjavala je svoje želje i upoznavala samu sebe. Jennifer se nakon svega uspjela oporaviti i težak period ostaviti iza sebe, pa se može reći kako njeni recepti nakon razvoda mogu biti od pomoći i drugima koji prolaze kroz sličnu životnu situaciju. 

Ne propustite