ON nosi titulu najzgodnijeg muškarca na svijetu, a OD OSME GODINE je zaljubljen u OVU DAMU!

Ljubav
ON nosi titulu najzgodnijeg muškarca na svijetu, a OD OSME GODINE je zaljubljen u OVU DAMU!
.

Rijetko koja djevojka na svojoj listi najzgodnijih muškaraca nema njegovo ime. On je Džejson Momoa, a nedavno je zauzeo prvo mjesto na listi najzgnodnijih muškaraca na svijetu. Njegov film "Akvamen" trenutno se  prikazuje u bioskopima širom svijeta, a vjerujemo da je razlog velike popularnosti upravo on. 

No, iako za njim uzdišu žene širom svijeta, on je zauzet više od decenije i čini se da nema oči ni za jednu drugu damu na svijetu, sem za svoju izabranicu, i to od ranog djetinjstva. On se u svoju izabranicu zaljubio još kada je imao osam godina, iako je ona dvanest godina starija od njega. 
"Imao sam samo osam godina kad sam je vidio na televiziji i rekao mami da želim baš nju. Zaključio sam da ću je uhoditi do kraja svog života i da ću je osvojiti", ispričao je glumac jednom prilikom i dodao da se osjećao kao devojčica kada je iznenada 2005. godine dobio priliku da je upozna.
Džejson Momoa i Lisa

Naime, Momoa je uspio u svojoj namjeri i  već 13 godina sa koleginicom Lisom Bonet, a par ima i dvoje djece -ćerku Lolu i sina Nakou.

Ne propustite