MNOGI BI POLUDJELI: MAJKA DESETORO DJECE PODIJELILA SVOJE ŽIVOTNE NAVIKE

Mame i bebe
MNOGI BI POLUDJELI: MAJKA DESETORO DJECE PODIJELILA SVOJE ŽIVOTNE NAVIKE
.

Da li ste ikad zamišljali koliko biste djece željeli imati? Vjerujemo da jeste, ali sumnjamo da taj broj nadilazi više od četvoro. Brojka od desetero djece mnogima je nezamisliva, ali youtuberica Taina Licciardo Toivola ima ih upravo toliko. U svojim vlogovima često prikazuje kako izgleda njena stvarnost i kako se u njoj snalazi, a mi moramo priznati da smo naprosto impresionirani njenim vještinama…

Četrdesetogodišnja Australka Taina Licciardo Toivola majka je čak desetero djece, a mnogima od nas ta je brojka prilično nezamisliva. I dok bi se majke diljem svijeta zapitale kako uopće preživi, ona u svojim fotkama i Youtube videima pokazuje da njoj to stvarno ne pada toliko teško. Dapače, ona i njen suprug, religijski propovjednik, žive u Finskoj i svojoj ulozi roditelja stvaaaarno se dobro snalaze!

Prije nekoliko tjedana, Taina je na svom Youtube kanalu objavila video o svojoj jutarnjoj rutini. Naravno, teško da 10 klinaca može stati u samo jedan video pa je svoje jutarnje rituale rasporedila u čak 3 videa. Njena djeca nalaze se u dobi od 20 godina do 6 mjeseci, a njihova imena, od najstarijeg do najmlađeg, su: Leonardo, Cleopatra, Jerusalem, D'Artangnan, Shakespeare, Romeo, Nefertiti, King James, Aphrodite i Omega.

Prva stvar koja je i više nego očita je Tainin nevjerojatno mladolik i njegovan izgled. U videu se vidi kako je ona uistinu minimalist po pitanju njege i šminke, ali vidljiv jenevjerojatno lijep ten i zdrav izgled kože. S obzirom da joj najmanja kći ima samo 6 mjeseci, moramo uočiti da je Taina u ludo dobroj formi. Vjerujemo da dobar dio toga duguje trčanjem za djecom, nema dvojbe!

Druga, mnogima nevjerojatna i šokantna, je činjenica da se Taina ustaje prije 3 sata ujutro kako bi svoj dan započela u miru, prije nego što se djeca probude. Osim savršenog tajminga i organizacije visoke razine, ova mama uspije pronaći i vrijeme za čitanje, a ponekad i za vježbanje. Osim toga, svaki dan kuha oooogromne količine raznolike hrane za obitelj.

Osim toga, njena djeca pohađaju brojne aktivnosti, sviraju instrumente i uče strane jezike. Jako su aktivni i, kad je riječ o praćenju njihova tempa, ova mama je pravo čudo.  Definitivno će nam poslužiti kao inspiracija.

 

Ne propustite