MEGHAN I HARRY POLAKO BLIJEDE I PADAJU U ZABORAV: Ovi članovi kraljevske porodice uskoro će preuzeti svu slavu!

Kiosk
MEGHAN I HARRY POLAKO BLIJEDE I  PADAJU U ZABORAV: Ovi članovi kraljevske porodice uskoro će preuzeti svu slavu!
_

Kraljevski biografi poručuju da će za nekoliko godina u središtu medijske pozornosti biti prinčevi George i Louis te princeza Charlotte.

Iako Meghan Markle i princ Harry trenutno ne silaze s naslovnica svjetskih medija, za nekoliko godina stvari bi mogle biti drukčije. Naime, kraljevski biografi tvrde da će se fokus prebaciti na djecu Kate Middleton i princa Williama –  Georgea, Charlotte i Louisa.

1

Vrlo je vjerojatno da će se ponoviti slučaj s princom Andrewom i Sarah Ferguson koji su prije par godina bili u središtu pozornosti zbog raznih skandala. Danas o njima malo tko priča, a vjenčanje njihove kćeri, princeze Eugenie, gotovo nikome nije bilo zanimljivo.

2

Razlog zbog kojeg je Meghan  u središtu medijske pozornosti u mjeri u kojoj Kate to nikada nije bila ne leži samo u njezinoj prošlosti i podrijetlu, već i u tome što će roditi prvog člana kraljevske obitelji koji će biti afroameričkih korijena. Osim toga, Kate i William hodali su nekoliko godina prije nego su se vjenčali, za razliku od Meghan i Harryja koji su se za brak odlučili relativno brzo.

3

NE VJERUJTE SVOJIM OČIMA: Ovo nisu sestre Kardašijan, na fotografiji su njihove IDENTIČNE KOPIJE, možete li uočiti razliku? (FOTO)

 

Ne propustite